vineri, 9 martie 2012

Tataneasa

Caut pentru o doamna din Bucuresti seminte sau o plantuta de tataneasa, este foarte important. Este cineva care ar putea sa ne ajute? Va multumesc mult de tot!
De la Wikipedia :



8 comentarii:

  1. Buna Mimi,

    Parintii mei locuiesc la tara in jud. Valcea.
    Seminte de tataneasa nu avem, ca lasam flora spontana sa se dezvolte, dar te pot ajuta cu plantute de tataneasa, insa spre vara cand vor creste.
    Deocamdata, primavara nu avem decat rostopasca.

    Da-mi de veste.
    Cu drag,
    Carmen


    Da-mi de veste

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Carmen,

    Multumesc din suflet, dau vestea buna mai departe si o sa ia cineva legatura cu tine - a mai scris cineva, acum va hotara doamna de unde ii este mai la indemana sa vina sa o ia.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mimi, tocmai am desfacut plicul de la tine. Multumesc mult, acum cautam surse de seminte curate, caci se apropie vremea... Cartofi nu gasesc niciunde netratati, din pacate...
    numai bine si spor la treaba si tie!

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Iulia, iti multumesc mult, ma bucur mult ca au ajuns, sa te ajute Dumnezeu sa iasa cat mai multe plante din atat de putine seminte!! Cartofi netratati poate gasesti la Bio-dumbrava sau la banca de seminte din Suceava http://www.formula-as.ro/2008/824/spectator-38/dr-biolog-silvia-strajeru-o-comoara-salvata-semintele-taranesti-9756.

    RăspundețiȘtergere
  5. Iulia, tocmai am mai gasit ceva: http://bunatatidintarafagarasului.blogspot.com/p/despre-noi.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Va pot ajuta eu cu o tinctura de tataneasa de cea mai buna calitate, facuta chiar de mine dupa toate regulile artei. Mailul meu este serbanvasile13@yahoo.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, ma bucur asa de tare ca esti atat de saritor, doamna este f. bolnava si are mare nevoie de ajutor!

      Ștergere
  7. Mihaela, multumesc. Ultimul link nu functioneaza, din pacate. ne dai si ceva sfaturi cum, cand si unde sa le plantam, eu sunt novice, desi am crescut la tara, stiu putin despre cum cultiv legumele si mai multe despre cum la mananc!:)

    RăspundețiȘtergere