vineri, 8 octombrie 2010

10.10.2010 - Ziua Internationala a Hranei Vii

10 octombrie 2010 este declarata Ziua Internationala a Hranei Vii, se vor organiza in toate lumea intalniri-potluck sau alte evenimente legate de hrana vie, se va incerca atragerea atentiei opiniei publice asupra acestui mod minunat de viata si de alimentatie, toti organizatorii voluntari vor incerca sa prezinte hrana vie unui numar cat mai mare de oameni. S-a intocmit o lista cu toti coordonatorii-organizatori ai acestor intalniri, o lista cu toate locatiile unde vor avea loc intalnirile, programele intalnirilor, s.a.m.d. Mai multe puteti citi AICI (in germana) sau AICI (in engleza) (daca intrati pe aceste pagini, se poate citi insa si in franceza, spaniola, italiana, araba,etc.).
In Romania va avea loc  un potluck  la Arad, organizat de ANGI, iar la Bucuresti insa, va avea loc chiar un evenimet de mare amploare sub forma unui targ de hrana vie, organizat de LIGIA . Deci pentru toti cei care vor sa afle mai multe despre hrana vie sau vor sa probeze numai ce "mancare de peste" mai este si hrana asta, va asteptam cu mare drag!!
https://mail.google.com/mail/?ui=2&ik=081b828f81&view=att&th=12b6640b01567459&attid=0.1&disp=inline&realattid=f_geqm1lb10&zw

3 comentarii:

  1. Si la Brasov o sa fie o intalnire pe 10.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ramona, ce rau imi pare ca nu am stiut, te-as fi trecut si pe tine pe lista centralizata din Germania!! Te rog mult sa faci neaparat poze si sa-mi povestesti cu multe amanunte!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mimi am facut poze si le-am pus la mine pe blog.

    RăspundețiȘtergere