luni, 17 ianuarie 2022

Atelier de detox pentru trup, minte si suflet dupa principiile lui Anthony William

Verbul "februare" are in limba latina doua intelesuri: a ispasi si a curata. Deci si stramosii nostri stiau ca este luna perfecta pentru detoxifiere nu numai la nivel fizic, ci pe toate planurile. Si natura ne da acest exemplu, deoarece la sfarsitul iernii, hrana este tot mai rara si mai greu de gasit, foarte multe animale mananca foarte putin sau chiar nimic,  mai multe zile la rand.

Pe 1 februarie este luna noua, iar  2 februarie este o zi cu o energie cu totul speciala, de care am putea sa ne bucuram cu totii din plin. In aceasta zi, biserica ortodoxa sarbatoreste Intampinarea Domnului, biserica catolica Maria Lichtmess. Celtii si vechii germani sarbatoreau astazi IMBOLC sau ziua zeitei Brigid (Birgit), zeita Luminii si a primaverii, iar pentru daci, era Ziua Ursului. Interesant este ca si la celti juca ursul in aceasta zi un rol important. Iar in America este Groundhog (marmota) Day. De acum, iarna si vara tot umbla impreuna, cand este una mai in fata, cand cealalta. Si roata timpului porneste iar sa se-nvarteasca....

In Romania, se incepea in mod traditional curatenia mare, dar nu numai in casa, ograda, grajd, suri si hambare, ci si in trup, minte, suflet si inima. Se afumau cu plante si rasini cu puteri purificatoare casele, oamenii, animalele si gradinile. Se manca modest, caci si in beciuri si hambare rezervele erau mult reduse sau, in functie de bogatia recoltei din anul dinainte, chiar pe terminate si oamenii stiau ca trebuie sa dramuiasca totul cu mare grija, ca sa reuseasca sa aiba ceva de mancare, pana ce natura va incepe sa ofere iar alimente in noul an agricol. Este ziua oracolelor, a prorocirilor, iar cine va sti sa intrebe, va si primi raspunsurile de care are nevoie. Si este definitiv cel mai bun timp pentru tesutul planurilor de viitor, pentru punerea pietrelor de temelie ale noilor inceputuri. 

Pentru toti cei care au adoptat rezolutia de a fi  sanatosi in 2022 (mai multe amanunte CLICK AICI) sau daca sunteti interesati sa va dati o dovada de iubire de sine si sa va ingrijiti ceva mai mult de voi insiva, daca doriti ori sa incepeti o curatenie interioara, dar nu numai la nivel fizic, ori sa scapati de cele cateva kilograme in plus adunate dupa mesele copioase de sarbatori saudaca sunteti curiosi sa incercati o cura de detox dupa  recomandarile lui Anthony William, intr-o grupa mica si un cadru personal, va astept cu drag la un atelier online de detox in perioada 28.01.2022-06.02.2022.


Desfasurarea atelierului de detox


Primele 3 zile (28, 29 si 30.01) sunt zilele pregatitoare, in care organismul este pregatit  pentru a face trecerea cat mai lina la un alt mod de alimentatie. Caci si aceasta este o dovada a iubirii de sine, sa fim blanzi si blajini cu trupul nostru, sa-i dam ragazul de care are nevoie, sa nu-l bruscam si sa nu-l fortam in niciun fel. Eu ma ingrozesc de multe ori cand vad curele extrem de brutale de detox care circul masiv in internet si care fac sub linie mai mult rau decat bine, si ma minunez tare cum tot se mai lasa atat de multi oameni orbiti de "sclipiciul virtual", pierzandu-si parca total capacitatea de a judeca cu propriul cap.

Saptamana care urmeaza dupa zilele pegatitoare,  de luni, 31.01.2022, si pana duminica, 06.02.2022, va fi o saptamana din cura de 28 de zile de detox pentru vindecare - The 28-Day Healing Cleanse, din prima carte a lui Anthony William, "Medical Medium" (despre Anthony am scris pe larg CLICK AICI).

Retetele continute in curs vor fi retete raw vegan, fara ulei, fara sare, fara cereale si desigur fara tampenii (E-uri, zahar, cafea, alcool, grasimi rafinate, conserve samd.), dar voi oferi totusi si optiuni vegane gatite (tot dupa principiile lui Anthony), caci fiecare participant va fi incurajat sa constientizeze si sa-si respecte vocea interioara si propriul ritm, sa preia 100% responsabilitatea pentru prorpiul trup si sa stabileasca singur cate de departe poate sau vrea sa mearga cu aceasta detoxifiere. Cine va dori, va putea prelungi pe cont propriu cura, pana la 2,3 sau chiar 4 saptamani. Bineinteles ca se poate intrerupe oricand cura si relua dupa o anumita perioada, ideea centrala a atelierului este de a invata protocolul practic al curei dezvoltate de Anthony William (impreuna cu Spirit), pentru a-l folosi in mod independent pentru tot restul vietii.

Mai jos, cateva exemple culinare:





Se va forma o grupa pe FB sau WA unde se va raspunde la toate intrebarile (desigur ca se pot pune intrebari si privat) si vor avea loc trei sedinte live de intrebari si raspunsuri (fiecare sedinta de o ora) cu intregul grup (vor fi maxim 20 de persoane). 

Acest atelier nu este un program medical, nu se discuta in cadrul atelierului despre boli, tratamente medicale samd., iar oamenilor cu probleme grave de sanatate le recomand sa ia mai inainte legatura de a se inscrie cu medicul lor curant de incredere, pentru a stabili daca este posibila participarea lor la un astfel de program sau nu.


Durata atelierului: 10 zile,  de vineri, 28.01.2022, si pana duminica, 06.02.2022. 


Zilele cu live pe Zoom: 28.01.2022, 01.02.2022 si 06.02.2022, dupa ora 20, ora Ro. Cine nu poate participa live, va primi inregistrarea. Materialul de curs va fi transmis deja pe 27.01.2022.


Echilibrare energetica: o donatie de 400 ron.


Inscrierile se fac aici https://bit.ly/3pWZinI

Va doresc toate cele bune si chiar daca nu puteti lua parte la acest atelier, va recomand cu cea mai mare caldura sa incepeti totusi si singuri propria cura de detox in acest februarie, caci este probabil un februarie mai special ca oricand....    

Cu mare drag,

Luana Mimi


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu