duminică, 13 februarie 2022

Prognoza energetica a vremii


Banuiesc ca simtiti cu totii, ca luna februarie 2022 este o luna FOARTE SPECIALA. In acesta luna, are loc o activare in masa, incepe sa se faca tot mai multa lumina, totul devine tot mai clar si se vede tot mai bine fata NOII LUMI (despre LUMEA NOUA am scris de nenumarate ori pe acest blog in ultimii doi ani). Energia este momentan atat de puternica, incat este parca o adevarata minune, ca oamenii rezista atat de bine....

Pe 04.02.2022 a avut loc o explozie solara atat de puternica, incat 40 de sateliti au fost aruncati de pe orbita lor. Si ar fi naiv sa ne imaginam ca noi nu suntem absolut deloc afectati de aceste "fenomene", sa credem ca ele au loc undeva in spatiul cosmic si nu au niciun efect, si deci nicio repercusiune, asupra Pamantului (si deci si a noastra). De fapt, singura diferenta dintre oamenii mai afectati si cei mai putini afectati este doar capacitate  persoanei respective de PERCEPTIE si puterea ei de CONSTIENTIZARE.

Si pentru mine, din 31.01.2022 si pana pe 5 februarie, furtuna energetica masiva s-a manifestat foarte concret (si destul de prozaic) in planul personal,  zguduindu-mi toate temeliile bine de tot (eu vad totul ca pe un update, va spun cu mana pe inima ca ma simt acum reorganizata, revizuita si actualizata): un membru iubit al familiei mele a avut probleme mari de sanatate (care multumim lui Dumnezeu si ajutorului lui Bruno Gröning, s-au rezolvat pe cale naturala, membrul este din nou ca "nou" ;)).

Deci nu va culcati pe o ureche, furtuna inca nu s-a potolit, turbulentele continua, mai ales in urmatoarele zile. Prognoza (care este doar o prognoza, si stim de la prognoza vremii cat de neexacta poate fi) este ca de-abia dupa 22.02.2022 (atentie, aceasta este o zi MARE!) vor incepe sa se linisteasca "apele". Deci nu va speriati daca ajung si la voi, intr-un fel sau altul, valurile energetice de tip Tsunami...  Este exact ca in timpul unui zbor cu avionul, cand se traverseaza o zona cu turbulente si pasagerilor li se spune sa stea asezati si linistiti, cu centurile de siguranta puse. Si nu stiu daca stiti deja, dar exista si centuri de siguranta energetice. Iar un tip de centura de siguranta energetica, foarte efectiv si eficient, il reprezinta de exmplu invatatura lui Bruno Gröning.

Va recomand iar si iar sa studiati mai in amanunt si indeaproape  invatatura lui. Acest om simplu a adus iar la "suprafata", din uitarea in care au zacut mii de ani, legile divine universale, care guverneaza  VIATA (indiferent daca noi suntem constienti de le sau nu). Si care mai ales acum, in aceste vremuri de schimbari majore ale lumii, joaca un rol mai important ca oricand.

Eu sunt absolut convinsa ca rezolvarea atat de eficienta si pozitiva a problemei recente de sanatate din familia mea se datoreaza ajutorului lui Dumnezeu si al lui Bruno. Mi-am reamintit cu aceasta ocazie din nou de interviul cu Carl-Gustav Jung, care i-a raspuns reporterului la intrebarea "Credeti ca exista Dumnezeu?", cu o claritate iesita din comun: "Eu nu cred. Eu STIU!"

Asa cum veti vedea si in filmele despre Bruno Gröning si despre vindecarile de-a dreptul miraculoase, practic toti oamenii care au primit VINDECAREA, au fost videcati dupa ce s-au intalnit cu Dumnezeu, dupa ce au descoperit si s-au convins ca Dumnezeu chiar exista.......

Exact aceeasi experienta a facut-o si Anita Moorjani, si cartea ei o recomand cu cea mai mare caldura, alturi de "Freedom Is", de Brandon Bays, "Furtuna dinaintea linistii", de Neale Donald Walsh si "The Shack - Cabana", de William P.Young.

Sperand din toata inima ca va vor folosi informatiile primite si ca le veti putea implementa cu succes si in propria viata, inchei dand mai departe o bucata muzicala de la Cercul de Prieteni Bruno Gröning, cu o enrgie foarte speciala. Incercati sa va retrageti undeva in liniste cateva minute. Asezati-va pe un scuan cu spatele drept, picioarele paralele pe podea, iar mainile pe coapse, cu palmele in sus (nu incrucisati nici mainile, nici picoarele). Luati hotararea de alunga  RĂUL (boala, uratul, consumatorul de energie) din viata voastra, ALEGETI CONSTIENT sa va despartiti de el, sa nu mai aveti nimic in comun cu el. Ascultati  acesta melodie divina si ganditi-va la ceva frumos. Si poate ca veti fi binecuvantati si veti putea si voi simti ceea ce bruno Gröning numea  "Heilstrom", curentul tamaduitor.





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu