sâmbătă, 26 februarie 2022

Exercitiu de bun-simt pentru regasirea claritatii

Daca nu mai vrei sa cazi in noua capcana, daca recunosti ca este de fapt vorba despre  aceeasi inscenare, acelasi scenariu, in care doar personajelor principale le-au fost date alte nume si alte infatisari (molime, conflicte internationale, razboaie, dictatori samd.), vei gasi probabil cateva puncte de sprijin in randurile de mai jos. 

Ce-ar fi, daca ai fi acum o pasare? Ce-ar fi, daca ai fi un copac? Ce-ar fi, daca fi un parau? Sau un pietroi dintr-un munte? Sau un fir de nisip dintr-o plaja a unei insulite singuratice? Sau o picatura de apa dintr-un ocean?

Si ce-ar fi,  si CINE ai fi, daca nu ai avea televizor, Internet, radio samd.? Ce ai face TU, ACUM si AICI, exact in locul in care te gasesti, exact in acest moment? Ce ai vedea, ce ai gandi, ce ai crede?

Iluzia ca cineva poseda cu adevarat ceva, fie si doar un petec de pamant din aceasta lume, tocmai se destrama complet sub ochii nostri. 

Repet cu drag: ramele, soarecii, pasarile, mustele, paianjanii si toate celelalte vietuitoare care traiesc in gradina ta au exact aceleasi drepturi de proprietate asupra  ei ca si tine. Insa mare deosebire dintre omul nebun, care flutura, cu infatuarea caracteristica prostului (Prostul nu e prost destul, pana nu e si fudul!), o hartie (certificat de proprietate), numai buna de sters anumite orificii ale corpului, fara nicio valoare reala, si toate celelalte vietuitoare este, ca acestea din urma STIU ca TOTUL ii apartine lui Dumnezeu, ca doar EL este "unicul proprietar" al acestei lumi. Noi toti, oameni si alte fiinte, suntem doar niste tolerati ai gratiei divine: suntem un fel de "chiriasi fara contract", care primim dreptul de a locui un anumit timp, intr-un anumit loc, daruind in schimb energia noastra si punandu-ne  in slujba lui Dumnezeu, ingrijind si iubind locul respectiv. 

Crezi ca esti medic, profesor, avocat, sofer, brutar samd.? Atunci inseamna ca esti doar un nebun care se inseala amarnic: caci in realitate esti doar un slujitor al lui Dumnezeu, un ingrijitor al Mamei Pamant si reprezinti doar o bucatica a marelui INTREG creat de EL. 

Nici astazi nu am multe de spus, in plus de ce am spus deja de 12 ani incoace pe acest blog (mai jos mai multe postari din trecut pe care le-as fi putut scrie astazi). Daca cautati cateva impulsuri de lumina, puteti "rasfoi" postarile de mai jos.

In acest moment stau pe canapea, ma chinui sa scriu pe tableta fara tastatura (fiica mea a zapacit-o undeva in negurile acestei case, si nu am gasit-o acum cand am nevoie de ea si pace) si urmaresc  pasarelele de la "restaurantul pasaresc" bricolat de mine in marul din fata ferestrei. Si ma gadesc iar la William Shakespeare: "Un nebun crede ca este intelept, dar un intelept stie ca el insusi este un nebun".




Matrix, “scheletul“ de baza al Lumii Vechi, se destrama din ce in ce mai tare,  iar in acelasi timp, impulsurile luminoase tot mai masive trimise Pamantului si locuitorilor ei (re)activeaza  din ce in ce mai multi oameni. De aceea sunt tot mai multi cei care se dumiresc si incep sa-si aminteasca cine sunt si de ce sunt aici. Avem acum cu totii si mai multa nevoie de liniste, pace si claritate. Este absolut necesar sa ramanem centrati si CON-CENTRATI (o pozitie stabila  in mijlocul planului divin!) si nu ne mai putem permite sa lasam sa ne fie distrasa atentia (adica ENERGIA - si nu uitati ca energia urmeaza calea trasata de atentie!). Ne concentram cat mai mult pe  Lumea Noua, pe vremurile anilor de aur care vin, caci nu trebuie sa uitam ca suntem cu totii creatorii zilei si lumii de maine! 

Ce putem face practic? Oprim poluarea mentala, sufleteasca, spirituala si energetica (TV, Internet, eventimente stupide, ocupatii de fite samd.), si reducem poluarea fizica (adoptam un regim de viata cat mai natural, mancand cel mai bine in aceste zile exclusiv hrana vie vegana). Caci corpul fizic ramane cea mai usor  accesibila poarta catre suflet si spirit, iar ca sa ne putem auzi PROPRIILE ganduri si VOCEA INTERIOARA, ca sa simtim propriile impulsuri si ca sa accesam propriile (clar)viziuni, este absolut necesar sa lasam cat mai putine voci si imagini din exterior sa bruieze vocea interioara, care este unul dintre modurile in care Dumnezeu comunica cu noi!

Asa cum le spuneam participantilor la seminarul meu din 2015, ca raspuns la intrebarea ce facem in caz de criza, daca nu mai deschide supermarketul sau daca pierdem tot: eu sunt absolut convinsa ca fiecare om este INTOTDEAUNA la MOMENTUL potrivit, exact in LOCUL potrivit. Cine trebuie, adica oamenii de care DUMNEZEU VA AVEA NEVOIE pentru Noua Lume ce tocmai isi deschide larg portile in fata noastra, va trece cu bine, fara nicio problema prin orice cumpana, chiar daca nu are casa cu un hectar de pamant in mijlocul padurii, chiar daca nu are autarhie energetica, chiar daca nu a facut survival training si nu are nici cel mai mic habar de plantele din flora spontana. Nu va conta nici daca va avea un stalp de amplificare 5G direct langa casa sa si nici daca va fi vaccinat sau supus cu forta unui tratament medicamentos….

Si daca tot nu-ti vine sa crezi ca poate fi asa, uita-te la filmul despre animalele de la Cernobil, caci ele au reusit ceea ce milioane de oameni nu au fost in stare in decursul istoriei (si cu radioactivitatea este ca in povestea ucenicului vrajitor de Goethe - omul, care se crede marele maestru, se apuca de vraji si apoi nu mai stie cum sa readuca totul in ordine): sa supravietuiasca intr-un loc in care valorile radioactivitatii  depasesc partial de mii de ori limitele fixate de stiinta ca facand posibila viata. Caci animalele si plantele TRAIESC foarte bine in zona interzisa de la Cernobîl, care a devenit, TOCMAI datorita disparitiei omului, un paradis natural de exceptie, in care animalele si plantele convietuiesc ca-n Rai, in ciuda radioactivitatii extrem de ridicate. De ce nu au cancer? De ce nu mor? De ce reusesc sa traiasca si sa se inmulteasca? Raspunsul la astfel de intrebari este exact si cheia eliberarii de frica de coronavirus.... Caci animalele acestea pe care noi le consideram inferioare noua au reusit, pentru ca ele nu au rupt/intre(-)rupt legatura cu Dumnezeu si de aceea nici nu se lasa prostite si infricosate de o stiinta fara suflet (filmul in primul link de mai jos).

Si Byron Katie ne poate ajuta mult in aceste vremuri. Caci cine stie ca nu exista decat trei tipuri de treburi in Univers: treaba mea, treaba ta si treaba lui Dumnezeu, isi va vedea de propria treaba, nu va mai tulbura vietile celorlalti si va fi o binecuvantare pentru toata lumea. Deci nu mai cauta tapi ispasitori si nu te mai lamenta aiurea. Vezi-ti de treaba ta si nu de te mai ocupa tu de treaba celor din jurul tau sau de treaba lui Dumnezeu.  

Inchei cu vorbele intelepte ale unui om foarte simplu, care este perfect constient de menirea lui, el nefiind  rupt de Dumnezeu: 

   "Modul meu de gândire a devenit mai critic. Am încetat să mai cred tot ceea ce auzeam. Am învăţat să-mi pun intrabari critice în toate problemele şi să le privesc din mai multe puncte de vedere. Ce avantaje şi ce dezavantaje aduce un anumit lucru, care sunt priorităţile? Un profesor spune ceva, altul cu totul altceva. Am învăţat că mulţi oameni fac multe greşeli fără voie, tocmai pentru că iau prea multe lucruri drept bune, fără să-şi pună singuri întrebări."

Sepp Holzer

https://hrana-vie.blogspot.com/2020/03/rugaciunea-seninatatii-rugaciunea.html

https://hrana-vie.blogspot.com/2021/03/marea-schimbare.html

https://hrana-vie.blogspot.com/2021/01/intre-lumi-si-intre-dimensiuni.html

https://hrana-vie.blogspot.com/2020/12/un-nou-inceput.html

https://hrana-vie.blogspot.com/2021/06/prognoza-energetica-vremurilor.html

2 comentarii:

  1. Draga mea Mimi atit de mult am nevoie de sustinerea ta, am intrat special sa gasesc un stop de liniste, pe care o pierd de fiecare data cind aud ca cineva sufera. In Ucraina se afla mama mea si rudele mele,ei locuiesc la poalele muntilor Carpati, de 2 zile insist sa fuga peste hotarele tarii, ei in schimb sunt linistiti, si mi-au zis ca nu lasa animalele... in concluzie vorba ta:FACA-SE DOAMNE VOIA TA! Multumesc Domnului ca te stiu!

    RăspundețiȘtergere
  2. Dragă Mimi, este Adevăr în fiecare respirație dintre cuvintele tale, te iubesc pentru ele și pentru tot ceea ce săvârșești cu ființa ta.

    RăspundețiȘtergere