joi, 22 martie 2012

Evenimente, evenimente...

Va reamintesc, ca la acest sfarsit de saptamana Ligia Pop va asteapta la Bucuresti la cea de-a IV-a editie a Targului Raw Generation, iar Nelly Reinle-Carayon va deschide, tot pentru a patra oara, portile targului Rohvolution la Berlin.
Si inca ceva tare drag mie, din pacate, citesc cu mare tristete, ca trupa Hara este pe cale de disparitie....

8 comentarii:

  1. Multumim de invitatii draga mea, eu cum nu pot ajunge, am mers la potluck si am dus sarmale in frunze de burac. Am vazut sfecla rosie cu frunze cu tot si mi-am zis ca trebuie sa iasa niste sarmale tare bune in foi de frunza de sfecla rosie. Nu am gresit si au fost tare bune, din pacate nu am avut timp sa fac poze, numai pe fuga.
    Multumim de melodii frumoase, aseara am fost la http://www.cirquedusoleil.com/en/shows/michael-jackson-tour/default.aspx
    un spectacol ce m-a emotionat tare mult.
    Te imbratisez cu mare drag

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu fi trist, se reinventeaza baietii, se rebranuiesc!
      Pupici moldovinesti!
      R.

      Ștergere
    2. Pupici la fel de moldovinesti pt. amandoua - cum de-a tunat si ne-am adunat atatea moldovence la un loc???

      Ștergere
  2. Eu o sa merg la targul organizat de Ligia. Am mari asteptari, in sensul ca sper ca cei care vor vinde produsele o vor face la preturi rezonabile. Este o practica in Romania: la targuri sunt cele mai mari preturi, mult mai mari decat in mod normal. Sper ca la acest targ sa fie diferit.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea Irena,

      Mi-e teama ca vei fi tare dezamagita, chiar te rog mult sa-mi povestesti si mie, ca sa stiu si eu pe ce lume traiesc...... In Germania, la targ au preturi f. nesimtite, m-am enervat de fiecare data din ac. cauza (in Ro n-am ajuns niciodata, dar pe FB s-au plans mai multe persoane din cauza preturilor), dar pe de alta parte este o sansa sa descoperi multe lucruri pe care nu le stii! Si sa intalnesti si oameni fff. draguti, una peste alta, zic eu ca se merita!

      Ștergere
  3. In Bielefeld e vreun restaurant raw sau macar vegetarian? Sau prin apropiere? Asta pana cand iti pot trimite mail, am un laptop nou dar ...vechi si cu probleme!
    Asa e peste tot la targuri din cauza transportului, a taxei de inchiriere a standului si normal,din ratiuni de marketing,stii ca marfa se va vinde,vine doar public de nisa!
    R

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Din pacate, in Bielefeld nu e nimic raw, vegetarian cu siguranta, insa nu stiu eu niciunul (am lista doar cu raw).

      Ștergere
  4. Draga mea
    ma bucur sa vad ca inca iti place Hara - daca nu ma insel eu ti-am facut cunostinta cu ei. Mi-ar parea tare rau daca s-ar destrama formatia - unde ai gasit informatia aceasta?
    Vara asta voi vizita magazinul Ligiei din Bucuresti cand ajung acasa. Tocmai am citit putin impresiile de la targul ei de primavara. Abia imi post stapani nerabdarea!!!
    Te pup
    E.

    RăspundețiȘtergere