miercuri, 5 octombrie 2011

Va multumesc din toata inima!

De cand am inceput acest blog, au fost mai multe momente in care m-am gandit serios, daca se merita sa scriu mai departe sau nu. Si va spun sincer, ca de fiecare data cand m-am aflat in cumpana, mi-a fost intinsa cu mare bunatate o mana de ajutor, care mi-a confirmat faptul, ca nu am gresit calea si ca pot merge linistita mai departe.
Si uite asa ma bucur eu enorm cand imi scrie de exemplu Ioana de la Zürich, ca sa-mi multumeasca pentru cartea pe care i-am trimis-o eu din biblioteca mea personala si ca sa-mi spuna ca a reusit sa amane (datorita reformelor radicale aplicate in viata ei dupa ce a citit cartea trimisa de mine) o operatie grea si ca rezultatele analizelor sunt mai bune ca niciodata, cu totul neasteptat, mai ales pentru medicii curanti.... Sau cum pot sa-mi exprim eu aici mai bine bucuria, pe care mi-o face Gabriela din Bucuresti, povestindu-mi cat de bine reuseste ea sa tina scleroza multipla in sah???? Cum sa povestesc mai bine cat de multumita ma simt eu, cand Diana imi povesteste fericita din Germania, ca a reusit in cele din urma sa slabeasca? Si credeti-ma, ca exemplele ar putea continua aproape la nesfarsit.
Iar nu stiu daca va puteti imagina, cat de bine trebuie sa ma simt, cand primesc si eu la randul meu in dar carti, de la oameni care nici nu ma cunosc in realitate si care nu asteapta nimic de la mine, dar care au gasit de cuviinta sa ma ajute la randul lor, pentru ca li se pare bine ceea ce fac... Nu trebuie sa uit aici nici mesajele fantastice pe care le primesc pe mail, am intalnit in Internet atatea suflete inrudite, cum nici nu mi-as fi inchipuit  ca ar fi vreodata posibil....
Am oferit in primavara gratis seminte. Mi-a luat ceva timp sa le selectez (am 2 cutii de ambalaje, pline cu seminte adunate de mine), dupa care sa pun totul in pliculete mici improvizate de mine, sa respect cat de cat "comanda" fiecaruia, sa merg la posta, etc. Am trimis aproximativ 30 de plicuri, in toata lumea. Toti mi-au multumit atunci (numai vreo 2 scrisori nu au ajuns la destinatie), dar cum sa va explic eu voua, cum m-am simtit totusi, cand am primit in aceasta toamna  scrisoarea de la Alina Nicoleta - asa o scrisoare este mai ceva ca orice record al numarului de vizualizari sau al persoanelor care imi urmaresc blogul!!!! Alina mi-a trimis din Italia cele mai calduroase multumiri si urari, precum si o descriere detaliata a rezultatelor experientelor ei "gradinaresti", pe care va las sa le apreciati singuri:

Si asa mi-a scris Alina:
"A trecut ceva timp de cand nu ti-am mai scris. Iti multumesc pentru semintele pe care mi le-ai trimis. Au dat roade foart bogate. Ti-am trimis si niste poze cu minunatele rosii. Chiar acum am tavile cu rosii care le usuc la soare si ti-am trimis poze ca sa vezi. Deja am mai uscat o tura si au iesit foarte bine. Nu imi venea sa cred cat de bine s-au uscat si ca aratau ca cele pe care le cumparam inainte doar ca acestea sunt si mult mai gustoase. Dupa ce mi-ai trimis semintele in martie, in mai am gasit si o bucata de gradina si noroc ca deja aveam vlastarii de rosii pe care ii pusesem sa se prinda in balcon si am mutat totul in gradina. Leuseantul trimis de tine are un parfum demential, doar sa il atingi si iti ramane mirosul impregnat pe maini. A crescut mare si l- am tot folosit in painicile mele si grinisinele raw. Da un gust super si acum astept sa faca floare sa pot culege seminte pentru la anul doar ca nu da nici un semn de inflorire...In plus, am reusit sa salvez seminte de galbenele si de loboda pentru la anul din cele pe care mi le-ai trimis tu."
Si daca cumva mai aveam oarecare dubii, daca mai este cazul sa trimit seminte si la anul, Alina mi le-a spulberat definitiv! Deci, fac deja anuntul oficial: TRIMIT GRATIS SEMINTE BIO, doritorii sa-mi trimita un mail!
Sunt miscata de fiecare data, de cele mai mult ori pana la lacrimi, de mesajele de multumire ale unor oameni, care au reusit sa-si imbunatateasca enorm starea de sanatate cu ajutorul hranei vii si care simt nevoia sa ma lase sa fiu partasa la bucuria lor, din simplul motiv ca au citit despre aceste lucruri si la mine pe blog. Primesc fotografii minunate, cu copii frumosi si zambitori, cu bucate nemaipomenit de apetisante din bucataria fara foc, de cele mai multe ori de la niste fete tinere si inimoase, ale caror chipuri reflecta insa in primul rand toata bunatatea si pacea din sufletele lor frumoase. 
Numai cateva, foarte putine, exemple - fotografii de la Diana, Irena, Mihaela, Raluca (pe Irena si Mihaela le gasiti si AICI), dar sunt mult mai multe, din pacate, in zecile de mesaje pe care le primesc zilnic, nu mai reusesc sa pastrez ordinea cum trebuie, multe s-au ratacit si nu le mai gasesc.......
Foto Diana
Foto Diana
Irena mi-a trimis mereu si retele exeprimentelor ei din bucataria fara foc, vi le dau mai departe: un desert  din 3 mere verzi, o mana de stafide, o mana de migdale neinmuiate. Am zdrobit totul cu blenderul vertical, iar crema rezultata am ornat-o cu mere uscate si cu banane cu cacao (inspirata de la tine).
Foto si reteta Irena: Saptamana trecuta am facut o salata pe care am creat-o eu, asta daca nu cumva s-au mai gandit si altii :-? thinking : morcov ras, conopida procesata ca pentru orez, patrunjel, 3 linguri de seminte se floarea soarelui inmuiat in apa 8 ore, 2 linguri hrisca, si 1 lingura arahide, si acestea inmulate 8 ore in apa. 3 linguri ulei de masline, zeama de lamaie, o lingura de fulgi de drogdie inactiva si putina sare
Foto/reteta Irena: Am inceput de ieri sa beau smoothie pe care l-am preparat asa:
vineri - o banana, cateva boabe de smeura, o lingurita de boabe de catina, o para, o mama buna de frunze de salata, zeama de la o lamaie si un pahar cu apa. A iesit foarte bun pentru primul meu smoothie, dar cam dulce. Asa ca azi, sambata, l-am facut asa: o banana, trei lingurite cu boabe de catina, putina zmeura, o jumatate de legatura de patrunjel, o mana de frunze de salata verde, zeama de la o jumatate de lamaie si un pahar cu apa. A iesit foarte bun, dar inca simt ca e prea dulce. Maine voi folosi si frunze rosii de loboda si mai multa catina.
 
Foto Mia: Mai multe din minunatiile Mihaelei, le gasiti AICI si AICI

Foto: MIA
Foto Raluca
Foto Raluca
Si am totusi un mare regret: ca nu reusesc sa castig cumva mai mult timp, pentru a citi mai pe indelete multimea de bloguri scrise din suflet de niste oameni nemaipomenit de inimosi, toate blogurile si site-urile la care sunt eu abonata (va spun cu mana pe inima, ca le citesc pentru ca sunt grozave si ca nu am mers niciun moment pe principiul "eu ma abonez la tine si tu la mine, ca sa avem mai  multi urmaritori"!), de multe ori nu gasesc nici timpul necesar pentru a trimite un mic comentar. Nici timpul pentru diacritice nu-l mai gasesc, am zeci de postari in cap, ajung insa sa le finalizez pe cele mai putine dintre ele. Greselile de ortografie se inmultesc ingrijorator. Calitatea postarilor lasa cateodata mult de dorit. Uit multe lucruri si ce este mai grav, am inceput chiar sa fac si unele confuzii. De aceea, pentru ca nu reusesc sa-l amintesc pe fiecare in parte si sa-i multumesc fiecaruia, am tinut neaparat sa va multumesc tuturor aici, pentru tot soarele pe care l-ati trimis cu atata bunatate in sufletul meu!
Cu drag,
A voastra Mihaela-Mimi
PS Nu este un mesaj de adio, va dati seama ca in conditiile prezentate mai sus, nici nu ma pot gandi sa abandonez bloguletul....

27 de comentarii:

  1. eu zic sa faci cum simti...daca vrei sa scrii , scrie ! cui ii place se uita sigur ! siii....succes la postari :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Coco,
    Multumesc mult, vroiam de fapt, pe langa multumirile din suflet,sa transmit si ideea, ca nici nu ma mai gandesc sa nu mai scriu.....

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Mimi,
    Ce surpriza placuta..sa-mi vad farfuria albastra cu painite facute de mine si cu pate de dovlecei la tine pe blog..MULTUMESC!DA am reusit sa slabesc..de la 98 la 76 , intraedevar nu am mancat numai raw vegan si mi-e ciuda ca nu am reusit asta..daca reuseam acum sigur aveam mai putine kg, dar o iau incet si sper totusi ca voi reusi, in schimb efectiv cand maninci predominant hrana vie devii alt om, esti mai limpede la minte, cum spuneai draga Mimi ne cuprinde asa o euforie, te bucuri de orice lucru frumos in jurul tau...si asta e minunat pt ca viata asta e prea scurta(din pacate viata m-a trezit ..in 3 ani am pierdut 3 persoane dragi-bunicul,o bunica si mama - si acum nu se stie nici cu a -4.a..si anume bunica mea)motive de tristete sunt, dar ce ma fac copii mei nu au nici o vina...asa ca traiti , bucurati-va de orice si cel mai mult de sanatate si tu draga MIMI sa mai scrii ca tare frumos scrii, dupa suflet!Cu drag Diana

    RăspundețiȘtergere
  4. Internetul, daca e folosit cu intelepciune, este un lucru foarte bun.
    Astept urmatoarea postare :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga mea Diana,
    Iti multumesc si eu din suflet! Si cata dreptate ai, viata e mult prea frumoasa ca sa fie irosita in zadar, iar fata de copii avem o datorie sfanta!!!
    Sa stii ca si superbul tort de fructe este tot creatia ta! O sa adaug acum numele la poze, ca sa fie mai clar!

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu se poate sa te lasi de blog, de scris, de comunicare; ar fi ca si cum te-ai lasa de stilul de viata pe care il duci. Eu te-am "descoperit" de curand si te citesc, rasfoind in acelasi timp si postari mai vechi. Fiecare din noi are cate un moment in care clacheaza dar vezi tu acea mana intinsa e ca un raspuns la dilema prin care treci la momentul respectiv; si asta inseamna ca tot ce faci e bun, util, dorit si de ceilalti ce te urmaresc. Eu iti multumesc pentru acest blog si iti doresc putere si rabdare cu tine insati in acele momente si "mana ajutatoare" nu se va lasa asteptata si va bate la usa ta.
    O zi frumoasa si linistita!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. Mimi, cu riscul de a repeta, pentru mine ceea ce am gasit pe blogul tau este de referinta. Prin urmare, sa dea Domnul sa fii sanatoasa si harnica la scris, pentru ca eu astept mereu postarile tale cu multa bucurie! Noi toti, acestia care ne intalnim virtual in acest coltisor de internet, avem un lucru in comun: toti vrem sa fim mai sanatosi, sa traim mai frumos, sa fim in forma pentru cei dragi si pentru asta suntem mereu in cautare de informatie care sa ne fie de ajutor. Evident ca apar si rezultatele, si feed-back-urile de la ceilalti si toate impreuna ne bucura. Doamne ajuta si sa ai o zi frumoasa!

    RăspundețiȘtergere
  9. Draga Mimi esti un om cu suflet mare!!!!!Putini ca tine...fara interese ,cu mult bun simt si totul din inima!!!!Sa-ti dea Dumnezeu multa sanatate si fericire!Iubesc oamenii buni si cat de greu este sa-i intalnesti! Intr-o lume plina de egoism, interese materiale ,vanitate ,rautate,tu esti dovada mea ca inca exista oameni buni!!!Multumesc ca te-am gasit ,chiar daca numai virtual...cuvintele pot exprima sentimente...Numai bine ,draga Mimi...tine-o tot asa!

    RăspundețiȘtergere
  10. Draga Mimi,
    noi suntem cei care trebuie sa iti multumim pentru tot ceea ce faci. Imi vine in minte pilda cu samanatorul:“Iata a iesit semanatorul sa semene.
    4. Si pe cand semana, unele seminte au cazut langa drum si au venit pasarile si le-au mancat.
    5. Altele au cazut pe loc pietros, unde n-aveau pamant mult si indata au rasarit, ca n-aveau pamant adanc;
    6. Iar cand s-a ivit soarele, s-au palit de arsita si, neavand radacina, s-au uscat.
    7. Altele au cazut intre spini, dar spinii au crescut si le-au inabusit.
    8. Altele au cazut pe pamant bun si au dat rod: una o suta, alta saizeci, alta treizeci.
    9. Cine are urechi de auzit sa auda.” (Marcu cap.13)
    Stiu ca unii nu considera hrana vie ca o poarta pentru o viata sanatoasa dar nu toti sunt pregatiti sa auda si vor auzi cand vor avea urechi de auzit.
    Iti urez sa ai in continuare spor la semanat si nu te preocupa unde o sa cada samanta, dupa cum bine vezi nu toate aduc roade dar si cele care pica pe pamant bun, ce de roade mai aduc! Eu am beneficiat si la propriu (dupa cum bine se vede in imagini)si la figurat de ceea ce tu ai semanat.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu vreau doar sa-ti multumesc din suflet ca existi si ca ne dai forta si speranta... e foarte important sa ai imaginea vie a faptului ca se poate, ca cineva a reusit, ca sunt oameni care sunt dispusi sa ajute , total dezinteresati, sau interesati doar de faptul ca pot impartasi din experienta lor ... in rest, subscriu din toata inima la cele citate si spuse de Alina Nicoleta.
    Cu mult drag,
    Luciana

    RăspundețiȘtergere
  12. Mie blogul tau, al Unei si al Inei mi-au schimbat viata...bajbaiam prin intuneric cautand o solutie pt ovarele mele polichistice(chist cat nuca) si tocmai cand eram in cea mai neagra depresie v-am descoperit...si am invatat, am inceput sa citesc, sa vad documentare si sa renunt...la carne...apoi la lactate si oua...si sa ajung la 90% raw..sa ma vindec( nici o urma de chist), sa nu mai am dureri..sa imi salvez o prietenie...sa slabesc 8 kg...si sa fiu impacata cu stilul meu de viata :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Draga Alina si draga Marilena,
    Va multumesc si sper sa raman la nivelul asteptarilor... Si cata dreptate aveti! Eu, din necunostinta de cauza, am fost pana cu vreo 3 ani in urma, exact de parerea contrara (eram un dusman incrancenat al Internetului), acum tot stau si ma minunez si ma bucur tare, de toti oamenii faini pe care i-am "descoperit" pe aici, iar voi, fetele de pe "Pilde 31" m-ati convins definitiv si m-ati ajutat enorm, am invatat la voi pe Forum, si acum la voi pe bloguri, tare multe.
    Draga AlinutzA,
    Esti tare draguta si-ti multumesc mult, asa cum am scris si la PS nu renunt in niciun caz la scris.
    Draga Daniela,
    Multumesc mult de tot, asa sa ne ajute Dumnezeu la toti!
    Draga Alina Nicoleta,
    Foarte frumos spus, m-am bucurat mult si sunt deosebit de fericita ca ne-am gasit, de-acum sper sa nu ne mai pierdem..
    Draga Luciana,
    Stii cat de mult te apreciez si cat de tare mi-as dori sa ne stam in cele din urma fata-n fata, la anul trebuie neaparat sa nu mai ratam ocazia!
    Draga Alexandra,
    Ce ma bucur sa aud si de la tine asa vesti bune! Si eu iti multumesc mult si te mai astept cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  14. Stii cum e cand vezi frumosul suculet pe blogul tau, iar eu sa am in mana cel din dimineata asta,care s-a intamplat sa fie tot din morcovi, banana si mere?
    Si azi sau maine merg sa-mi ridic spirulinuta si chlorella de la UNA!
    PUUUPIIICCCIII!

    RăspundețiȘtergere
  15. Draga mea, Mimi
    Tu stii ca desi nu sunt eu prea activa aici, urmaresc tot ce postezi cu cu mare interes. Chiar fac si pasi micuti (dar siguri) inainte pe drumul cel bun al sanatatii. Iar cand gasesc ceva timp mai si experimentez din retetele tale. Inca nu am rezultate spectaculoase, dar am multa speranta si mai ales informatie nepretuita de pe blogul tau.
    In vara ce abia s-a sfarsit am pregatit pamantul pe zona pe care vrem sa o cultivam la anul in micuta noastra gradina. As avea mare nevoie de cateva din semintele tale de incredere, ca sa pornesc la drum. Te rog sa ma pui si pe mine pe lista ta daca se poate.
    Mimi, pot parea vorbe mari, dar eu nu imi mai pot imagina cum ar fi sa nu mai am acest blog de vizitat cand mi-e dor sa stiu ce mai faci.
    Te imbratisez cu drag. Sa te tina Dumnezeu sanatoasa, ca tare ne esti draga si de ajutor.
    E.

    RăspundețiȘtergere
  16. Dragutele mele Raluca si E.,
    Va imbratisez cu drag si va multumesc neaparat inca o data, si aici la comentarii!

    RăspundețiȘtergere
  17. Mimi tu sti ca ceea ce daruiesti aceea vei primi. De aceea esti inconjurata de oameni frumosi. Pentru ca tu esti o frumoasa. Ce semeni aia culegi :)
    @Alexandra m-ai facut sa plang. De bucurie bineinteles :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Buna,
    eu nu sunt mare maestra a scrisului,dar nu ma pot abtine.Asa ca am sa incerc sa fiu activa.
    Astazi am avut o discutie on line cu un nutritionist si mi-am permis sai fac o intrebare pe care o si argumentam.Mi-a raspuns printr-un mesaj public ca sunt o scirba si o vaca proasta(am 98 de kg)si ca el nu acorda consultatie gratuita.In urma acestui mesaj public o domnisorica draguta,Ana pe nume,mi-a explicat ca asa e el si ca ea a renuntat la sfaturile nutritionistilor ,iar de 2 luni consuma alimente vegana.Asa am ajuns eu la voi...din blog in blog si din pagina in pagina.Eu a-si vrea sa incep,dar nu prea stiu de unde...mi-ar fi de folos niste sfaturi sau carti ca sa ma documentez.Nu prea sunt lamurita cu cerealele,cred ca ar trebui achizitionate de la un magazin naturist,nu?Eu locuiesc in Spania si sunt dispusa sa achit carti sau materiale care mi se trimit.
    Daca cineva e dispus sa ma ajute va rog mesaj pt Elena,apoi facem schimb de mail-uri.
    Multumesc anticipat si imi pare bine ca v-am gasit,
    Elena

    RăspundețiȘtergere
  19. Draga Sakura,
    Te imbratisez cu un drag teribil, sta totul in mana noastra, nu-i asa???
    Draga Elena,
    Sunt indignata la culme de rautatea si otrava din sufletul acestui domn nutritionist (banuiesc ca roman), pur si simplu nu am cuvinte.
    Stai linistita, daca vrei sa stii si sa afli adevarul, va fi foarte usor. Dorinta ta de a citi si de a te documenta este cea mai corecta, uite aici gasesti si carti si articole si filme in limba romana (filmele sunt subtitrate) http://hrana-vie.blogspot.com/p/carti-si-articole-despre-hrana-vie-si.html, eu ti-as recomanda sa incepi cu cartile doamnnei Elena Nita Ibrian (sunt 2 mai sus, daca mai vrei, iti mai trimit eu pe mail), care a fost un inger pe pamant si care a ajutat atat de multor oameni, uite aici poti sa-ti faci o prima impresie: http://www.formula-as.ro/2009/870/medicina-naturii-44/elena-nita-ibrian-mancati-crud-si-curat-si-veti-fi-sanatosi-11145.
    Fii fara griji, o sa vezi ca incet-incet o sa-ti gasesti si sanatatea pierduta si greutatea ideala si singura, fara sa cheltui averi pe la tot felul de specialisti fara coloana vertebrala, care nu se gandesc decat la propriul portofel si nu le pasa de fapt absolut deloc de sanatatea omului care ii cere sfatul!
    Doamne ajuta!
    Multa sanatate si scrie-mi neaparat pe mail hranaviero@googlemail.com,
    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  20. Mimi, iti multumesc ca m-ai facut sa te caut la randul meu si sa te cunosc. Acum doar ma rog la Dumnezeu sa am timpul necesar sa citesc. In cele 2 ore din timpul zilei, cand Petru si Pavel dorm, am inceput sa am probleme cu prioritatile :), insa noaptea sacrific din orele de somn si, da, da, da, acum vei fi si tu "vinovata" de asta :). Iti multumesc si iti doresc putere maxima sa izbandesti in lupta pentru adevar.

    RăspundețiȘtergere
  21. Draga Cristela,
    Iti multumesc mult, la randul meu, mi-a parut atat de rau ca te-am descoperit de-abia acum....
    Si exact asa imi merge si mie, nici nu stiu cum sa fac si sa dreg, ca sa reusesc sa citesc tot ce scriu atatia oameni faini pe Internet!
    Mult succes si spor, de-acum pastram insa legatura!!
    Doamne ajuta!

    RăspundețiȘtergere
  22. minunat!! trebuie sa recunosc faptul ca de cand am descoperit ce inseamna a fi raw vegan, mi-am dat seama ca ceva mai bun pe lumea asta nu exista!! din pacate am descoperit destul de tarziu site-urile si blogurile vegane (prin luna august a acestui an), insa ma bucur enorm sa vad ca mai exista in tara asta oameni preocupati de hrana sanatoasa, hrana vie. sunt vegetariana de 10 ani. aveam 19 ani cand m-am hotarat sa renunt la carne, chiar daca toata lumea ma privea ca pe o ciudata.pe atunci(prin 2001) nu existau atatea surse de informare asa ca umblam prin biblioteci in cautarea de informatii. in 2006 am devenit vegana. am exclus zaharul,faina alba,uleiurile hidrogenate si tot ce e prelucrat . incepusem sa consum doar fructe,legume crude sau fierte,ceaiuri, sucuri naturale. anul acesta am descoperit ce inseamna a fi raw vegan. si a fost exact ceea ce cautam, a fost ca o revelatie. in 3 luni in care am consumat doar raw, m-am simtit o alta persoana.nici nu stiu despre ce sa scriu:despre cat de bine dorm noaptea, despre cum mi-am vindecat stomacul si duodenul (aveam gastro-duodenita) in urma unei cure cu macerat de papadie, argila,miere si bineinteles multa mancare cruda si cat mai simpla, despre cat de curat imi este tenul, despre faptul ca nu mi se mai exfoliaza unghiile...este uimitor ce poate face hrana simpla, naturala, cruda ! si, ca o confirmare, ieri mi-am luat rezultatele analizelor de sange si urina. doctorul a zis ca sunt perfecte. nu exista urme de anemie, grasimi depuse pe artere s.a.m.d. multumesc Mimi pentru tot ce faci, esti o inspiratie pt mine si cu siguranta raw veganismul este exact stilul de viata pe care vreau sa-l duc toata viata.

    RăspundețiȘtergere
  23. Draga Mimi,

    Nu ai cum sa te gandesti sa renunti la blog pentru ca eu inca nu l-am terminat de citit :) si l-am recomandat deja mai multor prieteni cu probleme de sanatate, carevasazica, adio ganduri "negre"!!!
    N-am reusit eu sa devin vegetariana, dar tot am facut schimbari! Daca oferta de seminte mai e valabila, eu sunt doritoare mare. Ieri am pus pt. prima data floarea soarelui la incoltit si o pandesc... Despre sucul de grau insa am amintiri de un dulce gretos, ceea ce nu ma prea imbie la repetarea experientei...

    RăspundețiȘtergere
  24. Draga Anonim si draga Iulia,
    Va multumesc mult, va tin pumnii si va doresc mult succes si mai departe! Eu nu pot sa beau suc de grau de nicio culoare......
    Pentru seminte, trebuie sa-mi scrii pe mail si sa-mi dai adresa, nu e nicio graba insa, inca nu am avut timp sa ma apuc nici de sortat...

    RăspundețiȘtergere