marți, 9 august 2022

SIMPLY RAW - Vindecarea diabetului in 30 de zile


Una dintre dovezile clare ale rolului hotarator pe care-l joaca hrana vie in vindecarea HOLISTICA, la toate nivelurile, este fara discutie filmul documentar "Simply Raw". 

Din 2010 nu am incetat sa-l recomand cu cea mai mare caldura tututor oamenilor care cauta vindecarea pentru sine sau pentru cineva drag. Filmul este si una dintre recomandarile nelipsite pentru participantii la atelierele si cursurile mele.  Si aici nu este vorba doar strict despre diabet, caci desi acest film prezinta povestea adevarata a unor oameni (6 persoane) care sufera de diabet, daca reusiti sa prindeti TOATE MESAJELE (informatiile) continute in acest film, veti putea recunoaste cu mare usurinta potentialul vindecator exceptional al hranei vii, care poate fi de fapt extrepolat de fapt pentru practic toate bolile. 

Caci asa cum tot repeta Franz Konz (teoria lui este absolut revoluționară, tocmai prin simplitatea ei), NU EXISTĂ de fapt niciuna din cele peste 40.000 de boli "descoperite" si catalogate de medicina alopată, ci există numai UN MOD GREȘIT DE VIAȚĂ. În momentul în care omul se reîntoarce la un mod natural de viață (cu o alimentație bazată pe hrana vie vegană, cu mișcare fizică în aer liber, cu îngrijirea cu sfințenie a trupului, sufletului și minții), respectând cu strictețe legile naturii, organismul se poate "vindeca singur" de absolut toate bolile.

In film se poate observa foarte bine TRANSFORMAREA PROFUNDA, LA TOATE NIVELURILE, pe care o fac acesti oameni. Si tocmai pentru ca atat de multi oameni cauta cu disperare "iluminarea", in ultimii ani mai intens ca niciodata, in acest film aveti deci suplimentar si dovada clara, a efectului absolut miraculos pe care hrana vie il poate avea la nivel spiritual si sufletesc. Exemplele lui Bill, Michelle, "Aunt" Pam si Kirt (cei care au reusit sa faca cura pana la sfarsit!) sunt atat de clare si de necontestat, diferenta dintre felul in care erau la inceperea curei si apoi la sfarsitul ei, saltul imens pe care l-au facut in dezvoltarea lor spirituala  in numai 30 de zile este absolut impresionant.

De asemenea, se vede foarte bine si saltul mental facut, protagonistii vorbesc despre claritatea mentala exceptionala dobandita datorita programului de la Centrul  "The Tree of Life" al dr. Gabriel Cousens, si se poate constata de asemenea foarte usor, comparand pur si simplu felul in care protagonistii vorbesc (deci gandesc), inainte si dupa cura.

Ca de obicei, va recomand desigur sa nu credeti pur si simplu tot ce scriu eu aici, ci va recomand sa VERIFICATI totul singuri, ca sa descoperiti voi insiva care este ADEVARUL: vizionati filmul (nu numai o singura data!), cugetati pe marginea lui in linistea din adancul inimii voastre si ascultati cu atentie raspunsul pe care aceasta vi-l va comunica. Si nu uitati sa si urmati impulsurile primite!

Va doresc toate cele bune si frumoase, in special multa sanatate!
Lu(ana)Mi(mi)

Un comentariu:

  1. În cartea "Healing the Hopeless", biografie scrisă de Howard Straus, Dr Max Gerson explică în detaliu cauzele diabetului. Dânsul evidențiaza foarte clar importanța alimentației dar în acelaşi timp şi importanța solului. Dintr-un sol sănătos şi bogat în nutrienți automat şi plantele consumate de noi vor fi mult mai nutritive şi eficiente. Dr Gerson a vindecat prin dieta raw prescrisă de el, zeci şi sute de oameni, printre care si pe Dr Albert Sweitzer de diabetul tip 2. Este atât de trist faptul că încă omenirea trăieşte cu o pânză pe ochi, o pânză care îi opreşte să vadă ceea ce se intâmplă de fapt în spatele cortinei.
    Dr Gerson a fost un geniu in istoria medicală, un geniu care a fost eliminat pentru simplul fapt că trata şi vindeca pacienții numai şi doar prin schimbarea alimentației, a vindecat până şi cazuri avansate de cancer, pacienți care au trăit încă 50 de ani după vindecarea de cancer, deci clar nu se doreau auzite asemenea rezultate pozitive, mai ales la o boală care produce atât de mult profit acestei mafii medicale!!!
    Trebuie doar să credem ca Dumnezeu ne-a lăsat in natură toate leacurile de care avem nevoie, depinde numai şi doar de noi să le accesăm. Totul este la dispoziția noastră.
    Cu recunoştință şi bucurie, sănătate multă tuturor oamenilor de pe acest pământ!

    RăspundețiȘtergere