duminică, 15 mai 2022

Prognoza energetica actuala: 15. -16.-17.05.2022 - Luna plina - Eclipsa - Perigeu

Nivelul energetic se ridica continuu, caci si Soarele, si Pamantul ne "inunda" tot mai intensiv cu o energie extrem de puternica, care are o putere transformatoare iesita din comun. MAREA SCHIMBARE devine tot mai evidenta, si deci mai usor de vazut cu "ochiul liber" de catre tot mai multi oameni. Priviti cu mare atentie in voi si in jurul vostru, si veti putea constata cu usurinta schimbarile masive care au avut loc in ultimii 7-10 ani, si mai ales in ultimii 2 ani ;). 

Calea spre lumina by Luana Walter

Matrix, “scheletul“ de baza al Lumii Vechi, se destrama din ce in ce mai tare,  iar in acelasi timp, impulsurile luminoase tot mai masive trimise  locuitorilor Pamantului (re)activeaza  din ce in ce mai multi oameni. De aceea sunt tot mai multi cei care se dumiresc si incep sa-si aminteasca cine sunt si de ce sunt aici. Avem acum cu totii si mai multa nevoie de liniste, pace si claritate. Este absolut necesar sa ramanem centrati si CON-CENTRATI (o pozitie stabila  in mijlocul planului divin!) si nu ne mai putem permite sa lasam sa ne fie distrasa atentia (adica ENERGIA - si nu uitati ca energia urmeaza calea trasata de atentie!). Ne concentram cat mai mult pe  Lumea Noua, pe vremurile anilor de aur care vin, caci nu trebuie sa uitam ca suntem cu totii creatorii zilei si lumii de maine! 

Maine dis de dimineata va fi o "super-luna" plina (pe 17.05. luna este la perigeu), "insangerata", si o eclipsa faina, vizibila partial si din Romania. Insa indiferent de locul in care va aflati, de starea vremii si de alti factori externi, energia eclipsei va fi simtita pe tot globul pamantesc. Puteti profita cel mai bine de momentul deosebit daca observati cu mare atentie in timpul eclipsei natura si vietuitoarele necuvantatoare: va garantez ca veti putea simti astfel foarte bine solemnitatea acestui eveniment astronomic de exceptie.

Ce mai puteti face practic pentru a va pregati mai bine? Opriti poluarea mentala, sufleteasca, spirituala si energetica (TV, Internet, eventimente stupide, ocupatii de fite samd.), si reduceti poluarea fizica (adoptati un regim de viata cat mai natural posibil, mancand in aceste zile cel mai bine exclusiv hrana vie vegana). Caci corpul fizic ramane cea mai usor  accesibila poarta catre suflet si spirit, iar ca sa ne putem auzi PROPRIILE ganduri si VOCEA INTERIOARA, ca sa simtim propriile impulsuri si ca sa accesam propriile (clar)viziuni, este absolut necesar sa lasam cat mai putine voci si imagini din exterior sa bruieze vocea interioara, care este unul dintre modurile in care Dumnezeu comunica cu noi!

Eu sunt din nou binecuvantata cu o sansa imensa: plec astazi intr-un loc special, cu o energie exceptionala, creata aici, la o asezare agricola din apropierea Lacului Constanta, de un suflet ales si batran, unde voi participa impreuna cu alti oameni, asemanatori mie, la o ceremonie dedicata acestui moment. 

De aceea, profit de ocazie si pentru a va reaminti cat de  mult conteaza, in ce lume va "invartiti" (atat real, cat si virtual), aveti mare grija in ce fel, langa cine si cu cine alegeti sa va petrecti timpul!







3 comentarii:

  1. Va mulțumesc cu recunoștință și iubire pentru tot ceea ce împărtășiți cu noi,...va mulțumesc pentru că existați! Fiți binecuvântată oriunde v-ați afla! Mariana

    RăspundețiȘtergere
  2. Mulțumesc Mimi pt iubirea ta . Izabela

    RăspundețiȘtergere
  3. Multumim mult scumpa Mimi pentru munca care o depui, cu care ne readuci lumina! Cu recunostinta Diana Brenic!

    RăspundețiȘtergere