marți, 5 octombrie 2021

Keep calm and relax

Nivelul energetic continua sa creasca, ne ajung aproape zilnic ori eruptii solare, ori evenimente cosmice importante, ori framantarile Mamei Pamant. Si sa nu credeti ca daca nu locuiti direct in zonele afectate de cutremure, eruptii, uragane samd. nu sunteti influentati la randul vostru de toate aceste fenomene naturale, momentan extrem de intensive si puternice. Se intampla acum atatea in lume, nu numai cu oamenii, ci si cu celelalte vietuitoare si cu natura, si-mi pare rau ca trebuie iar sa va DEZ-AMAGESC, dar nu "aia", cei aflati deocamdata inca in slujba intunericului, poarta responsabilitatea pentru ceea ce se intampla, ci "astialtii", adica NOI, cei multi. Caci pana nu vom iesi suficienti de multi oameni din vechea lume condusa de frica, urat, rau, dezbinare, ura si NECREDINTA, le vom juca "alora" in carti si le vom face noi insine un joc simplu si usor. Pana ce cei mai multi dintre noi nu vor trece odata examenul cu "iubirea neconditionata" si nu vor intelege ca suntem cu totii UN INTREG, nu se va inclina balanta in sensul in care asteptam cu totii (de mii de ani!!). Este o sansa uriasa sa traim aceste vremuri, insa doar fiecare in parte poate alege CUM traverseaza perioada aceasta de tranzitie, extrem de solicitanta. Suntem creatori si noi ne creem propria soarta.....

In text clar: Daca crezi in vaccin si te-ai vaccinat, foarte bine! Dar lasa-l in pace pe cel de langa tine care nu vrea sau nu poate sa se vaccineze. Inceteaza sa-l  judeci si sa-l privesti ca pe un pericol!

Daca tu esti convins ca vaccinul este daunator si nu te-ai vaccinat este la fel de bine. Dar inceteaza la randul tau sa-i mai judeci pe cei care s-au vaccinat si nu mai crede ca le esti superior!

Aceasta lupta interna este indusa, tocmai pentru a ne tine sub control si a ne manipula usor. Demonstreaza ca esti cu adevarat destept (in toate sensurile cuvantului!!) alegand sa nu mai iei parte la jocul acesta distrugator! De dragul tau, al copiilor tai si al tuturor celor care vor veni dupa tine.....

Sursa FB
Susa foto Facebook

Fii TU catalizatorul energetic de care lumea are acum nevoie. Concentreaza-te pe tine insuti si asculta-ti vocea interioara, care ESTE de fapt vocea lui Dumnezeu, ESTE felul in care Dumnezeu iti vorbeste tie DIRECT. Daca nu stii incotro sa o iei, roaga-l pe Dumnezeu sa-ti arate calea TA, caci doar el si sufletul tau o stiti, nici un alt om nu-ti va putea spune incotro sa o iei!

Iar aici mi se pare un citat din Biblie (Sfanta Evanghelie dupa Matei - 7) mai potrivit ca oricand:

1.Nu judecaţi, ca să nu fiţi judecaţi.
2.Căci cu judecata cu care judecaţi, veţi fi judecaţi, şi cu măsura cu care măsuraţi, vi se va măsura.
3.De ce vezi paiul din ochiul fratelui tău, şi bârna din ochiul tău nu o iei în seamă?
4.Sau cum vei zice fratelui tău: Lasă să scot paiul din ochiul tău şi iată bârna este în ochiul tău?
5.Făţarnice, scoate întâi bârna din ochiul tău şi atunci vei vedea să scoţi paiul din ochiul fratelui tău.
6.Nu daţi cele sfinte câinilor, nici nu aruncaţi mărgăritarele voastre înaintea porcilor, ca nu cumva să le calce în picioare şi, întorcându-se, să vă sfâşie pe voi.
7.Cereţi şi vi se va da; căutaţi şi veţi afla; bateţi şi vi se va deschide.
8.Că oricine cere ia, cel care caută află, şi celui ce bate i se va deschide.

13.Intraţi prin poarta cea strâmtă, că largă este poarta şi lată este calea care duce la pieire şi mulţi sunt cei care o află.
14.Şi strâmtă este poarta şi îngustă este calea care duce la viaţă şi puţini sunt care o află.

Este poate ultima ocazie sa ne desprindem din multime si sa mergem pe propria cale, chiar daca este stramta si pieptisa, chiar daca e singuratica si incomoda! 

Sfatul de a ne folosi propriul cap si de a ne asculta propria inima l-am dat de nenumarate ori pe acest blog, dar stiu ca tot nu l-am repetat sufiecient de des! 

Iar acum inchei cu ceva mai usor si practic. 

Caracteristic pentru Lumea Noua este si faptul ca anumite lucruri vechi isi pierd tot mai mult conotatiile negative si capata o cu totul alta valoare. Un exemplu edificator ar fi proverbul: "Tara arde si baba se piaptana". Stim cu totii ce insemna in Lumea Veche acest proverb (nu ma pot abtine sa comentez, ca prin acest proverb ni s-a dat in trecut de fapt doar inca o dovada perfecta cat de depasita era aceasta societate patriarhala misogina). 

In Lumea Noua, acest proverb va descrie o femeie careia trecerea anilor i-a adus nu numai batranete, ci si intelepciune. Vorbim aici despre o femeie sigura pe sine, constienta de puterea ei si de capacitatea ei creatoare. De aceea, ea in loc sa se agite si sa intre in panica ca o proasta si o nebuna, alege constient sa treaca intr-o stare de contemplatie, caci stie ca echilibreaza asa, prin calm si stapinire de sine, energia tuturor celor aflati in jurul ei. Ea stie ca suntem cu totii in mainile lui Dumnezeu, accepta fara discutii si tocmeli "Faca-se voia Ta" si este pregatita pentru orice s-ar intampla.

Lumea Veche tocmai arde cu palalai pana la cer, de aceea, chiar avem acum nevoie de cat mai multe "babe", care sa se pieptene. Si pentru ca eu nu mai sunt chiar asa de tanara (pentru multe fete tinere fac clar parte din tagma babelor), si pentru ca-mi place sa cred ca anii traiti mi-au adus totusi si ceva intelepciune, aleg sa ma pieptan si astazi. Si pentru ca parul meu este mai scurt ca oricand, ma "pieptan" pregatind lucruri faine si cu adevarat sanatoase, bucataria mea este un loc in care iti vine foarte greu sa crezi ca stirile Tv/radio nu sunt decat povesti SF, asa ca si acolo reusesc foarte usor sa ma reconectez la SURSA, aducand astfel pace, frumusete si liniste in lumea din jurul meu. 

Asa ca am facut Naan si Focaccia, cat mai estetic posibil, caci gustul este oricum un VIS.  reteta exacta o gasiti AICI.










 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu