miercuri, 23 ianuarie 2019

Bruno Gröning - Un lanţ de lumină în întreaga lume

Am auzit prima data de  Bruno Gröning in 2015. Povestea lui m-a fascinat si  am ramas ca lovita de trasnet, caci nu mi-a mai iesit de atunci din cap intrebarea: Cum reusea el, in acele vremuri de saracie lucie, boala si disperare pe toate planurile, sa adune atatea mii de oameni in jurul lui (cateodata erau si 30.000 de oameni!), intr-o singura zi, si asta zi de zi? Cum era  posibil sa i se duca asa vestea, in conditiile in care cei mai multi nu aveau atunci nici macar telefon, erau saraci lipiti pamantului si cei mai putini aveau masini la dispozitie? Pentru ca nu are sens sa povestesc si eu aici pe larg, s-a scris si s-a spus destul despre el, urmariti ca rog linkurile din postare si veti afla tot ceea ce poate ati vrut dintotdeauna sa stiti despre adevarata vindecare. 

Suntem iar in fata unui portal energetic cu totul special. De aceea, daca vreti sa cunoasteti un om minunat, daca vreti sa regasiti speranta si increderea, daca vreti sa patrundeti in cele mai adanci hauri ale sufletului vostru, deveniti o veriga in lantul de lumina, care tocmai face inconjurul lumii loc in aceste zile. 

Documentati-va  cu mare atentie mai departe AICI, dar nu inainte de a-i pune mintii botnita. Cititi, urmariti si ascultati numai si numai cu inima, eu sunt absolut sigura ca nu veti regreta.....

Cele mai dragi citate mie:
"Dumnezeu este cel mai mare medic." 
"Nu există incurabil."
Premiza vindecarii: Crede si ai incredere!

Pe 26 ianuarie 2019 (ziua marii lui plecari) va rula la Bucuresti, Brasov, Sibiu, Arad si Tragoviste filmul despre Bruno Gröning (AICI este in josul paginii o harta cu orele si locurile din intreaga lume unde ruleaza filmul). 

Filmul il mai puteti vedea inca si in internet, eu recomand insa cu convingere vizionarile organizate de Cercul de Prieteni - Bruno Gröning, caci aici se creaza o energie de grup  exceptionala, care face minuni pentru sufletul, mintea si trupul oricarei fiinte. Dar numai pentru acele fiinte care-si pot deschide inimile, ca sa si primeasca acest dar...




Pentru cei care nu au cum sa ajunga la film, pe YouTube puteti viziona filmul cu subtitrare in limba romana: 

The PHENOMENON BRUNO GROENING – documentary film – PART 1
https://youtu.be/6gfdXvE0lQg



4 comentarii:

  1. Mimi, te iubesc si am vazut documentarul si ma simt acum de parca Dumnezeu m-ar fi luat in brate! Te iubesc! Fii binecuvantata!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iubita mea Feli,
    Multumesc mult de tot, ma bucur enorm ca ti-a adus si mai multa lumina in suflet!!!!
    Ai vazut si celalat film “Fenomenul vindecarii“? Sunt sigura ca o sa-ti aduca la randului lui inca o “sarja“ mare de lumina si iubire.
    Te iubesc si te tin in suflet,
    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  3. Mulțumesc CREATORULUI,că ne-a dăruit un asemenea om, pe Bruno Groning. Puterea Dumnezeiască s-a manifestat prin acest om.Duhul cel Sfînt este prezent. Vindecarea chiar se manifestă instantaneu... În aceste vremuri de corona virus, chir biruiesc virusul, cei ce cred în Dumnezeu, în curentul de vindecare care se manifestă fizic...Bruno Groning a schimbat în bine viețile a milioane de oameni... Îmi saltă inima de bucurie, văzând că încă și acum au loc vindecări miraculoase...Slavă Tatălui și Fiului Iisus Hristos ce cu adevărat au dragoste de noi și ne dăruiesc un om ca Bruno Groning...Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Omul detine toate puterile indiferent de religie sau ateu.Trebuie dpar sa crezi ca poti, si poti.

    RăspundețiȘtergere