joi, 20 septembrie 2012

TARGUL DE HRANA VIE "ROHVOLUTION" - SPEYER, 22-23 septembrie 2012

Sambata si duminica, se va desfasura la Speyer o noua editie a Targului de Hrana Vie "Rohvolution". Voi participa si eu iar (as putea sa spun deja: ca de obicei - merg deja acolo pentru a patra oara!), de data aceasta, o voi ajuta pe Brigitte Rondholz la standul Aliantei pentru Sanatate (Bund für Gesundheit). Din pacate, organizarea personala a fost foarte pe fuga, totul s-a aranjat in final, pe ultima suta de metri, cu totul altfel decat ma gandisem eu la inceput, dar.... asa e viata, ne ia mereu si mereu prin surprindere (si exact din acest motiv nu pot sa scriu acum decat foarte pe scurt)!

Acum doi ani cu Heike (GermanyGoesRaw), Megumi (SpainGoesRaw) si Markus Rothkranz

Anul trecut cu Brigitte

Tot anul trecut, cu Nelly la deschiderea oficiala a bistro-ului Rohköstlich
Deci, va astept cu drag la standul nr. 119, pe toti cei care aveti drum prin Speyer, eu voi fi la stand sambata dupa ora 11.00 (vin direct din Belgia) si duminica pana la ora 14.00 (trebuie sa ne intoarcem acasa, caci luni, scoala si viata merg mai departe...)!

2 comentarii:

  1. Stimata doamna Mihaela Walter,
    Impresionat de realizarile dvs rog un sfat:Dupa exclud.prod.anim.incerc excl. vegetal.gatite IARNA,ptr. ca vara pot. Cum reusiti ?.De la McKeith("Esti ceea ce mananci")la(idolulmeu)Brian Clement (Hipocrate),major.maestrilor nu vor/pot
    elimina gatitul veget. ROG UN RASPUNS (probabil dupaSpeyer,Bucuresti,Expo7oct
    Va doresc sanatate deplina !



    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult! Eu am marele avantaj de a locui intr-o tara cu ierni blande, a.i. gasesc frunze verzi aproape mereu, doar cand ninge (anul trecut, cand a fost o iarna grea pt. tara in care locuiesc, a fost zapada cam o saptamana si jumatate!), pe care le combin cu fructe, legume, seminte, hrisca si mei germinate, linte germinata si mai cumpar salata de camp (e o salata de iarna), varza, etc. de la magazinul bio. Un proverb german spune: "Unde este vointa, este si o cale"; dar adevarul este ca un om care a mancat normal nu va reusi performanta de a trece peste iatna ramanand pe hrana vie imediat, ci numai dupa un anumit timp (1-2 ani de raw vegan!).
      Toate cele bune!

      Ștergere