vineri, 17 mai 2024

Bucătăria aRAWmatică - o carte de retete raw vegan in limba romana, de Nelly Reinle-Carayon

 Ne cunoastem de 14 ani. Acesti 14 ani au fost foarte plini si pentru Nelly Reinle-Carayon, si pentru mine: amandoua ne-am mutat dintr-o tara in alta si am trecut prin procese transformationale profunde, nu tocmai usoare sau placute. De aceea, ne-am vazut din pacate foarte rar, dar noi hotarasem inca din 2010 (a fost un fel de dragoste la prima vedere, ne-am inteles bine din primul moment), ca intr-o buna zi o sa punem impreuna pe picioare un proiect fain de raw food. Ei bine, acea buna zi a venit. Astazi, 17.05.2024, cand vede lumina internetului una dintre cartile de bucate raw vegan scrise de Nelly, tradusa in limba romana : "Bucătăria aRAWmatică"!

AICI puteti comanda cartea, mai jos cateva impresii fotografice personale cu retetele din carte. 

In carte veti putea cunoaste pe langa multe secrete si idei originale din bucataria aRAWmatica (bucataria fara foc, raw vegan, rafinata cu uleiuri esentiale!) si 10 retete raw vegan simple, rapide si deosebit de gustoase. In afara de nenumaratele cursuri pe care le-a sustinut in aproape 20 de ani de activitate in domeniul hranei vii, Nelly a si condus 6 ani un restaurant si un magazin cu specific raw vegan in Speyer (Germania), avand astfel ocazia unica de a aduna o experienta imensa, pe care doar foarte putini chefs raw vegan o au. Iar toate retetele ei reflecta atat aceasta experienta extrordinara, cat si simtul ei exceptional gustativ si olfactiv. 





 Va asigur ca datorita acestei carti, vi se va termina in sfarsit cautarea unui mod cu adevarat gustos de a consuma broccoli in stare cruda in cantitati cu adevarat generoase ;).....  Si nu in ultimul rand, veti gasi in aceasa carte si o reteta de pizza raw vegan, simplificta la maxim si absolut geniala.

Totodata, va anunt deschiderea unei grupe de hrana vie si uleiuri esentiale in limba romana. Cu putin timp in urma, l-am descoperit printr-o sticluta cu un ulei esential pe Gary Young. Si a fost tot un fel de dragoste la prima vedere. Ca si Maria Treben, Elena Nita Ibrian, Valeriu Popa si alti OAMENI iesiti din comun, si Gary Young a avut o legatura speciala cu Cerul si cu Pamantul. Iar acest lucru SE SIMTE  clar in uleiurile lui. 

Deci daca va intereseaza sa aflati mai multe atat despre Bucataria aRAWmatica (hrana vie+uleiuri esentiale), cat si despre cum puteti deveni autonomi si independenti in domeniul sanatatii naturale, daca doriti sa incercati uleiurile de la Young Living si vreti sa faceti parte din grupa HRANA VIETII (si implicit deveniti parte a echipei Nelly Reinle-Carayon/Maria Kageaki), trimiteti-mi un mail pe adresa hranavie@gmx.de sau puteti gasi toate amanuntele in aceasta postare, fa click AICI.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu