vineri, 22 iulie 2022

Biletul de intrare in Lumea Noua

Evenimentele se precipita, nivelul energetic universal este tot mai ridicat, iar MAREA SCHIMBARE devine tot mai vizibila. Oamenii care au reusit sa pastreze calea de mijloc, in ciuda vartejurilor din ultimii ani, sunt putini, dar pe zi ce trece li se ingroasa randurile. Din pacate, oamenii acestia, oameni coloana de lumina, nu sunt atat de "vizibili", ajung doar la putin oameni. caci continua masiv “poluarea si bruierea spirituala“, mai ales in mediul virtual, iar din cauza ca inca doar prea putini au inteles ca ADEVARUL VINE DIN INTERIOR, internetul este momentan pur si simplu inundat de postari, live-uri, video-uri samd. 

Sa nu uitam ca fiecare dintre noi isi aduce contributia la energia universala, si cu cat sunt mai multi oameni in armonie si pace, cu atat va fi mai buna si mai frumoasa viata noastra a tuturor. Este foarte important, ca spatiul energetic sa fie sustinut acum cat mai mult de fiecare in parte. Si pentru aceasta, este necesar sa ne retragem in interiorul nostru, sa ascultam vocea interioara si sa-i si urmam indemnul. Iar ca sa putem auzi PROPRIILE ganduri si VOCEA INTERIOARA, ca sa simtim PROPRIILE impulsuri si ca sa vedem PROPRIILE (clar)viziuni, este absolut necesar sa lasam cat mai putine voci si imagini din exterior sa bruieze vocea interioara (care este felul in care Dumnezeu vorbeste fiecaruia din noi!).

Este esential si sa intelegem ca situatia actuala a fiecarui om in parte (in principiu insa, este vorba despre toate problemele pe care le-a avut cineva in viata sa!) este direct legata de:

- traumele neintegrate ale parintilor, pe care le-am preluat la nivelul subconstient si pe care, daca nu le constientizam si nu facem ceva pentru a le armoniza si integra, LE DAM MAI DEPARTE, POTENTATE!!, COPIILOR NOSTRI. Noi primi acum o sansa imensa de a vindeca aceste rani, sansa pe care inaintasii nostri nu au primit-o, si de a rupe cercul vicios in  care me invartim ca nebunii de aproximativ 7000 de ani;

- felul in care a decurs sarcina mamei, cum a fost viata intrauterina. Si Bruno Gröning atragea intotdeauna atentia, cat de important este ca toti membri unei familii in care se gaseste o femeie insarcinata, sa faca tot ce le sta in putere pentru a apara viitoarea mama si viata din pantecul ei de negativitate, de rau si de urat. Si in traditia populara romaneasca exista multe credinte, ritualuri si superstitii legate de aceste lucruri - voi reveni cu o postare exclusiv cu aceasta tema;

- felul in care a decurs nasterea si cum au fost primele zile in aceasta viata. Voi scrie de asemenea intr-o postare separata despre efectele catastrofale ale cezarianei si despre ce putem face pentru a integra trauma (este o trauma atat pentru copil, cat si pentru mama!)  cauzata de cezariana;

- tot ce s-a intamplat in primii  3 ani de viata, alaptarea si intarcarea fiind evenimente cruciale ale vietii fiecaruia;

- ce s-a intamplat pana la varsta de 7 ani, gradinita si scoala fiind momentele de rascruce ale acestei perioade;

-si de felul in care a decurs adolescenta, dar totusi accentul nu mai cade pe aceasta perioada, caci  "bazele" au fost din pacate deja puse in primii 7 ani de viata.

Traim un moment epocal, dar din pacate, cei mai putini inteleg acest lucru. Acest lucru se poate verifica foarte usor, aruncand o simpla privire in jurul nostru (analog sau virtual), caci doar oamenii care nu au priceput de fapt ce se intampla si despre ce este vorba CU ADEVARAT aici, isi mai permit sa lase sa le fie distrasa atentia si-si consuma timpul extrem de pretios si energia si mai pe pretioasa, cu toate gunoaiele, zoaiele si excrementele informationale de pe retelele sociale, YouTube&Co. Poluarea informationala a atins un nivel fara precedent, exista tot mai multi oameni care desi vorbesc tot mai mult,  nu spun  NIMIC, caci ei sunt doar niste  marionete demne de plans, niste simpli diversionisti, care au pierdut complet legatura cu lumina divina din interiorul lor si cu Dumnezeu. 


Desenul de mai sus  l-am facut in 2014 in timpul cursului de consultant de vindecare pentru o sanatate holistica, cand am inteles ca suntem meniti sa tinem si sa mentinem, legatura/fluxul energetic, dintre Cer (Tatal) si Pamant (Mama). Asa cum o face (dupa parerea mea in mod constient!!) orice animal, orice insecta, orice planta, orice picatura de apa, orice pietricica samd. Daca energia nu poate curge prin mine de la Tatal din Cer la Mama Pamant si apoi inapoi, de la Mama Pamant la Tatal din Cer, creez un nod energetic, un morman enrgetic, care cu cat creste, cu atat impiedica mai mult curgerea energiei. Intru intr-un cerc vicios, care are un efect negativ nu numai asupra mea, ci asupra intregii lumi.

Oameni buni,  ESTE  VITAL SA VA ADUNATI ACUM IN CENTRUL VOSTRU, SA VA CONCENTRATI SI SA VA CANALIZATI CORECT ENERGIA. Nu mai este timp de pierdut, este deja ora 12 si jumatate...... Matrix, “scheletul“ de baza al Lumii Vechi, se prabuseste in neant, smulgand si luand cu sine bucati tot mai mari ale vechii lumi. In acelasi timp, impulsurile energetice tot mai masive ale Universului, impulsuri trimise Mamei Pamant si tuturor copiilor ei, (re)activeaza  din fericire tot mai multi oameni. De aceea sunt din ce in ce mai multi oameni care se dumiresc si incep sa-si aminteasca cine sunt si de ce sunt aici. Mai mult ca oricand avem acum nevoie de liniste, pace, armonie si claritate. Este absolut necesar sa ramanem centrati si CON-CENTRATI (o pozitie stabila atat in mijlocul nostru, cat si in centrul planului divin!) si nu ne mai putem permite sa lasam sa ne fie distrasa atentia (adica ENERGIA - nu uitati ca energia urmeaza calea trasata de atentie!). Este nevoie ca de aer de oameni care sa sustina energia, daca vrem sa trecem cu bine prin perioada de tranzitie si sa  intram in era de aur (despre anii de aur pe care i-au trait strampsii nostri si spre care ne reindreptam cu totii acum am scris detaliat AICI) Este practic o chestiune de viata si de moarte sa ne concentram acum pe vindecarea vietilor noastre, caci aceasta este practic "biletul de intrare" in Lumea Noua, nu doar al tau, ci si al  copiilor tai!




Problema majora a zilelor noastre este ca oamenii, nemaifiind in legatura nici cu ei insisi (citeste neaparat si postarea despre traume, AICI), si nici cu Dumnezeu, nu mai au mintea limpede, vad totul ca prin ceata si se lasa orbiti de toate tinichelele aurite care le sunt fluturate pe sub ochi din toate partile si in loc sa asculte vocea lor interioara, deci de fapt indemnul lui Dumnezeu, ei se lasa dusi de nas de vocile frumoase, dar inselatoare ale falsilor profeti (Ulise, regele Odiseu ne "trage" cumva de maneca, ca sa invatam odata  lectia asta!). Caci mai multi falsi profeti ca acum, nu au mai existat in ultimele mii de ani...

De 12 ani repet acelasi sfat: Nu doresc să "misionez", nu doresc să conving pe nimeni și  nici nu aștept să fiu crezută pe cuvânt! Din contra, sper să fiu doar un mic impuls, o scânteie și chiar vă rog să nu mă credeți! Citiți cât mai multe cărți, vizionați filme, cercetați pe toate părțile toate părerile, și pro, și contra, care vă cad în mână, aveți curajul să puneți întrebări, fiți insistenți și nu vă mai lăsați duși de nas. După care retrăgeți-vă în liniștea adâncului sufletului vostru și gândiți-vă bine, apelând la logică și la bun-simț, privind totul critic și  trecând totul, dar absolut totul, prin ciurul des al propriului discernământ: SAPERE AUDE  (Îndrăznește să știi! Îndrăznește să gândești!). Iar la final  ascultați cu atenție ȘI  glasul inimii voastre:  Și doar atunci veți ști cu siguranță, care este  adevărul vostru.  

In incheiere, o poveste draga mie citita la Anthony de Mello, unul dintre adevaratii profeti. Cartile calugarului iezuit sunt scrise intr-un context multi-religios si sunt adevarate "manuale de viata" pentru toti oamenii, indiferent de apartenenta lor religioasa, nu sunt in nici un caz scrise numai pentru credinciosii catolici. Va dau mai departe  una din povestirile mele preferate, care poarta titlul "Schimba-te pe tine, pentru a a schimba lumea!":

"Maestrul sufit Bayazid spunea mereu urmatoare poveste:

In tinerete eram un mare revolutionar si ma rugam asa: "Da-mi Doamne puterea sa schimb lumea!". Mai tarziu, cand am ajuns la jumatatea vietii si am constatat ca nu reusisem sa schimb nici macar un suflet, mi-am schimbat rugaciunea: "Doamne, ajuta-ma sa-i schimb pe cei apropiati mie, numai pe rudele si pe prietenii mei si sunt multumit!". Acum, la batranete, cand zilele imi sunt numarate, incep sa inteleg cat  am fost de natang. Singura mea rugaciune astazi suna asa: "Doamne, indura-te de mine sa ma pot schimba pe mine insumi!" Daca m-as fi rugat pentru acest lucru de la inceput, nu ar fi fost viata mea irosita!"


2 comentarii:

  1. Gand in gand....cumva ne cuprindem...
    Chiar azi am avut gandul zilei:" fii TU schimbarea ce-o vrei in lume",un gand ce îl auzeam și nu era al meu efectiv,cumva infiltrat,era pentru mine dar, mai ales, pentru copiii mei.Gandul Meu era preocupat de o chestiune ce ii privea pe copiii mei și cumva s-a preschimbat fără sa știu în acesta....cumva are sens și știu ce zicei,mesajul,vocea ,separarea de mesajele exterioare,aud și cumva limba îmi e impleticuta si nu pot grai....

    RăspundețiȘtergere