miercuri, 27 iulie 2022

Este timpul....

 Maine este luna noua, deci este oricum un moment extrem de favorabil pentru un reset/restart/reboot. Tocmai are loc iar un uragan energetic, caci la energia lunii noi, se adauga si "actualizarile cosmice" extrem de puternice care ne sunt transmise momentan cu tot mai multa intensitate si tot mai sustinut, intervalele de pauza dintre doua transmisii update se micsoreaza din ce in ce mai rapid si din ce in ce mai tare. 

Pentru ca eu sunt o optimista incorigibila, sper in continuare ca oamenii se vor trezi totusi in cele din urma in numar suficient, astfel incat sa nu  se vada Mama Pamant si Tatal din Cer nevoiti sa ne dea o mana de ajutor ca sa reusim sa mergem mai departe. Om trai si om vedeam, semnele pe care le primim sunt oricum din ce in ce mai clare.  Cine are ochi de vazut, va vedea. Cine are urechi de auzit, va auzi. Iar cine are minte, va pricepe. Ca doar nu va imaginati ca toate temperaturile acestea extrem de ridicate, furtunile devastatoare, topirea ghetarilor intr-un ritm catastrofal (astazi, s-a inchis intre timp in Alpi pentru turism si muntele Mattehorn!) si celalate catastrofe naturale care au loc de cativa ani incoace MASIV pe tot globul sunt "normale", "intamplatoare" sau "inofensive", asa cum se incearca sa ni se sugereze din toate partile?!?


Daca va intereseaza datele actuale ale rezonantei Schumann, activitatea solara, cutremurele, eruptiile vulcanice samd., va recomand acest site:

  http://www.poleshiftnews.com/


Traim cu totii o noua punere in scena a "Ucenicului vrajitor" (Der Zauberlehrling von J.W. von Goethe), doar ca la reprezentatia aceasta suntem cu totii pe scena teatrului VIATA, deocamdata doar ca figuranti, dar sta doar in puterea noastra de a prelua rolul regizorului! Caci adevarul este ca prostului de ucenic i-a scapat deja de mult timp situatia de sub control si chiar ar trebui intervenit...

Va dau si astazi mai departe o alta poveste faina citita la Anthony de Mello: 


"In China traia un taran batran, care avea un cal pentru muncile campului. Intr-o buna zi, calul a disparut si toti vecinii il compatimira pe batranul taran de asa un mare ghinion. Taranul insa raspunse:"Ghinion? Noroc? Cine stie?"

Cateva zile mai tarziu, calul se intoarse cu mai multi cai salbatici dupa el. De data aceasta, vecinii il felicitara pentru norocul care daduse peste el. Raspunsul sau a fost insa: "Noroc? Ghinion? Cine stie?"

Fiul taranului, care incerca sa imblanzeasca pe unul dintre caii salbatici, a cazut de pe cal si si-a rupt un picior. Fiecare om din sat considera ca acest lucru  fusese un mare ghinion. Nu si taranul batran, care spuse numai: "Ghinion? Noroc? Cine stie?"

Cateva saptamani mai tarziu a intrat armata in sat si orice tanar apt de lupta a fost inrolat cu forta. Bineinteles ca pe baiatul taranului, care zacea inca in pat cu piciorul rupt, nu l-au  putut lua. A fost noroc? Ghinion? Oare cine mai stie?!"

Deci, este un noroc ce se intampla astazi in lume? Este totul de fapt o mare  binecuvantare? Sau este mai degraba un ghinion, un blestem, o urgie divina? Raspunsul exact il cunosc doar foarte putini oameni, dar si pentru noi, astia multi, simpla cugetarea in linistea inimii pe marginea acestei chestiuni, ne poate aduce multa lumina. 

Parerea mea este ca omenirea are ACUM nevoie de un sut puternic in fund pentru a merge mai departe, caci din pacate, daca omului ii este cald, binisor si comod, nici ca se mai misca si doar motaie in zeama proprie.....

Aveti incredere ca planul lui Dumnezeu nu va putea fi perturbat de niciunul dintre ridicolele planuri ale ucenicului vrajitor, pastrati-va linistea ORICE S-AR INTAMPLA, si mai ales, faceti-va partea voastra de treaba! ESTE TIMPUL!




Un comentariu:

  1. Mulțumesc mult, mult intra-adevar tot ce se face se face spre binele nostru! Cu recunostinta Diana Brenic

    RăspundețiȘtergere