miercuri, 3 februarie 2021

O pauza de 3 zile pentru reincarcarea bateriilor trupului, mintii si sufletului cu hrana vie - 3 Days Raw Food Recharge for Soul, Mind and Body-

Luna noua in februarie este pe 11.02.2021, deci aceasta zi este un moment propice pentru a incepe sau a incerca ceva nou. Asa ca urmatoarea pauza pentru reincarcarea bateriilor trupesti, mentale si sufletesti cu hrana vie, cu o durata de trei zile si jumatate, va avea loc de pe 11.02.2021 (jumatate de zi, este ziua de pregatire si organizare a cursului) si pana pe  14.02.2021 (ziua de incheiere a cursului).

Echilibrarea energetica este 235 ron.

Inscrierile le coordoneaza din nou buna Rodica, aici este pagina de inscriere: http://bit.ly/2MKKFp8 

Cursul contine un program alimentar cu hrana vie, o lista de cumparaturi cu lucrurile pe care ar trebui sa le avem in general in casa in aceste vremuri deosebite, toate retetele (cele mai multe sunt retete noi, nepublicate pe blog, sau retete vechi imbunatatite si perfectionate, si mai nou, inclusiv retete bazate pe principiile alimentare ale lui Anthony William - AICI mai multe amanunte despre Anthony), tema meditativa a zilei,  recomandari de exercitii fizice sau tehnici de detox si relaxare, si nu in ultimul rand, sustinerea energetica a grupei.

Vom avea o grupa mica pe WhatsApp (numarul participantilor va fi mic, caci altfel nu se va putea forma o relatie personala, individuala, de la suflet la suflet, lucru care este foarte important pentru mine), in care vom putea comunica zilnic, astfel ca voi putea raspunde la toate intrebarile (bineinteles ca daca cineva nu doreste sa faca parte din grupaWA, va fi posibila si aceasta varianta). 

Participantii primesc zilnic un material (ca PDF) despre desfasurarea urmatoarei zi de curs. Pe grupa pe WhatsApp intru zilnic online timp de o jumatate de ora in fiecare seara si raspund, in timp real si in scris (un apel de grup nu functioneaza bine, iese o mica debandada), la intrebari. Dar toate  intrebarile (referitoare la programul zilei urmatoare sau la alte aspecte personale) pot fi puse in tot timpul cursului, eu le citesc si raspund apoi in timp util. Intrebarile pot fi  scrise direct in grupa, astfel incat sa poata sa fie recitite si de toti cei care poate nu au posibilitatea de a fi online la ora stabilita. Chestiunile personale pot fi abordate desigur privat si nu vor fi dezbatute in grupa. Si fiecare participant are posibilitatea de a face  un live call de 30 de minte cu mine, audio sau video, cum doreste fiecare.

Cursantii vor primi zilnic pe mail si WA toate informatiile, retetele, fotografiile (sau video), linkurile si documentele necesare pentru urmatoarea zi de curs.

Cine doreste, poate primi si o reteta individuala pentru un amestec de plante de ceai pentru reechilibrarea energilor.

Iar la incheierea cursului, fiecare participant primeste un dar minunat,  practic direct de la buna doamna Elena Nita Ibrian.

Nu se va gati online, caci desi retetele de raw food reprezinta un instrument bun pentru a descoperi hrana vie, NU sunt scopul acestui curs. Caci asa cum am subliniat de foarte multe ori, hrana vie NU este un mod de alimentatie, ci un mod de viata! Nu lipsa retetelor sanatoase ne face sa mancam tampenii, ci faptul ca nu am PRICEPUT cu adevarat despre ce este vorba...... Inca de cand am pornit cu peste 10 ani in urma blogul HRANA VIE, din entuziasm si iubire pentru hrana naturala si din dorinta de a da o mana de ajutora oamenilor care vor sa-si asume responsabilitatea pentru starea personala de sanatate, am mers dintotdeauna pe ideea de a nu da doar "un peste" omului care are nevoie de ceva de mancare, ci mai degraba sa incerc sa-l invat "sa pescuiasca". Eu nu doresc sa am cat mai multi followers, nu visez sa devin influencer, guru&Co, nu vreau sa castig bani de urma naivitatii si a dependentei oameniilor, si chiar nu am nevoie de  oameni care sa stea pe langa mine cu gura cascata la ceea ce spun. Eu visez la o comunitate de oameni care gandes cu propriul cap si care vor sa gaseasca (si cu  ajutorul meu) puterea de a fi independenti si de sine statatori. Si de a deveni astfel LIBERI! De aceea, in tot acest timp, ideea centrala care a stat in spatele activitatilor mele cu hrana vie  a fost de a impartasi PRINCIPIILE unei alimentatii naturale corecte. Caci cine nu a inteles principiile de baza, va fi dependent de retete, de planuri alimentare, de bloguri, de gurus, de super foods de peste mari si tari si cate si mai cate.  De aceea, si in acest curs pun accentul pe principiile unei alimentatii vegane cu hrana vie si nu pe retete (de aceea retetele sunt simple, integrale, accesibile si neconsumatoare de timp). Iar in acest mod, participanti nu vor fi dependenti de un program fix de prezenta online si vor putea exersa si lucratul pe cont propriu.

 Insa pentru ca au fost mai multe cereri de curs de gatit live, si pentru ca imi place sa raman flexibila si sa ma adaptez la vremuri, voi oferi de acum separat si workshopuri strict axate pe pregatirea anumitor retete de raw food mai complexe si sedinte private online de bucatarit.

Pentru cine este deci potrivit cursul? In primul rand este potrivit pentru toti oamenii super-sensibili, care sunt momentan foarte afectati de nivelul extrem de ridicat al energiilor universale. Intr-o grupa de oameni care simt si gandesc in rezonanta cu tine, te poti aduna mai usor si poti sa gasesti si puterea de a indrazni un mic pas catre un nou inceput. Este un curs pentru oamenii care doresc sa-si regaseasca puterea de a face ei insisi ceva pentru starea lor de bine, independent de medici, tratamente, trenduri, curenturi, fitze samd.

Si ce nu este acest curs? Acest curs nu este un curs cu un continut medical si nu inlocuieste masuri medicale, este doar un curs educativ si informativ, care oglindeste in primul rand experienta mea si a altor experti nationali si internationali in domeniul raw food. Nefiind medic, nu fac desigur nicio recomandare de a intrerupe sau suspenda  tratamente medicale sau medicatii, aceasta sunt decizii proprii, care se iau impreuna cu medicul curant in care aveti incredere si care are competenta necesara pentru a va sfatui in aceasta privinta. Eu nu pun niciun diagnostic si nu prescriu tratamente sau medicamente.

Deci, daca si tie iti vine tot mai greu sa traversezi cu seninatate vremurile actuale, daca ai dori totusi sa dai in acelasi timp si o mana de ajutor Mamei Pamant si Tatalui in Ceruri sustinand la randul tau spatiul energetic pozitiv, daca simti nevoia sa-ti creezi un moment de respiro  intr-un loc in care sa te simti in siguranta, pace si liniste, si daca vrei sa-ti auzi (mai bine) vocea interioara, iti recomand cu mana pe inima sa faci cel mai bun lucru pe care l-ai putea face in acest moment: IA O PAUZA. De exemplu, o pauza de 3 zile, pentru tine si pentru restul lumii. O pauza fara stiri, fara mare activitate online si fara prea multa agitatie exterioara, o pauza cu hrana vie, cu timp pentru rugaciuni, cugetare sau meditatie, cu miscare, cu reconectarea si restabilirea legaturii cu divinul din tine.  O pauza ca sa-ti reamintesti in acest timp special, asa ca in profetiile Maiasilor si Incasilor, CINE ESTI TU CU ADEVARAT.

In ziua de azi, ne spalam si ne dezinfectam mainile de mai multe ori pe zi. Dar cand ti-ai primenit ultima data trupul si mintea? Cat timp a trecut de cand ti-ai dezinfectat gandurile si emotiile, adunate in zeci de ani in haznalele urat mirositoare din interiorul tau? Cand ai vorbit ultima data sincer, fara niciun fel de masca, si din adancul sufletului, cu Dumnezeu? 

In toate culturile lumii, din vremuri stravechi, postul alimentar/alimentatia constienta a fost o parte integranta a proceselor de initiere, curatire, reculegere, meditatie, eliberare, renuntare, evolutie samd. De ce oare? Pentru ca hrana are un efect holistic masiv si nu actioneaza doar strict asupra corpului, ci si asupra mintii, a sufletului, a emotiilor, a intregii vieti. Iar hrana naturala netratata termic are un efect  de-a dreptul miraculos, caci trupul este calea cea mai simpla si mai rapida de a ajunge la suflet (functioneaza de cele mai multe ori mult mai rapid ca orice alta tehnica mentala sau spirituala!)! Caci pe de o parte, hrana vie ii da trupului tot "combustibilul" de care acesta are nevoie pentru a functiona la parametri optimi, caci se simte asa iubit si protejat (si da, asa cum tot repet, o alimentatie sanatoasa ESTE o dovada a IUBIRII DE SINE!), iar pe de cealalta parte, hrana vie ii da mintii un ragaz si posibilitatea de a se linisti si de a iesi din starea de panica si frica (in care se zbat cei mai multi oameni). Hrana vie reduce sonorul vocii mintii, permitandu-ne astfel sa (re)auzim vocea gingasa a sufletului, restabileste legatura cu intuitia si ne ajuta sa devenim iar INTREGI.  

 Hrana vie nu a fost, nu este şi nu va fi probabil niciodată pentru mine doar o modă,  ceva de moment, ceva de care m-aş fi apucat şi eu, doar pentru că aşa de multe vedete sau staruri o practică (cu mai multă sau mai puţină consecvenţă) şi pentru că mi-aş fi dorit aşa să fiu şi eu "in" sau mai pe româneşte în "rând cu lumea". Nu vreau nici să filosofez şi nici să dezvolt acum aceasta temă prea mult, s-a scris deja atâta despre hrana vie, încât cei mai mulţi au obosit deja să mai citească ceva,   dar trebuie să subliniez încă o data, că hrana vie este cu mult mai mult decât "RAW FOOD", hrana vie  reprezintă un adevărat mod de viaţă. Ce am primit eu de la alţi oameni minunaţi şi ce doresc eu în primul şi în primul rând să vă dau vouă mai departe, este dovada certă, că un om are nevoie de fapt pentru a supravieţui, de mult mai puţin decât ne închipuim noi sau decât încearcă o grămadă de "experţi" să ne convingă (şi  astfel să ne manipuleze). Hrana vie este de aceea un dar enorm, este o binecuvântare, este soluţia cea mai simplă de destrămare a tuturor grijilor noastre lumeşti. Lipsa aparatelor moderne şi scumpe (aparat de deshidratat, mixer puternic etc.) sau a banilor, nu este de fapt decât o scuză de a NU renunţa la vechile obiceiuri nesănătoase.  În România, doamna  Elena Nită Ibrian ne-a demonstrat cel mai bine acest lucru. A reuşit să trăiască peste 60 de ani de ani de zile atât de simplu şi de modest cu hrana vie,  a reuşit astfel să învingă cancerul, a reuşit să treacă peste toate greutăţile vieţii şi să trăiască o viaţă curată şi frumoasă, cu adevărat după învăţătura Domnului Iisus Hristos, o viaţă plină de iubire pentru toţi semenii săi, pentru natură, pentru toate vieţuitoarele pământului. Bineînţeles că pentru orice în viaţă asta este nevoie de timp, exact aşa este şi în cazul hranei vii, deci nu va lăsaţi presaţi de timp, nu încercaţi să ajungeţi în câteva săptămâni la nivelul la care altii au ajuns dupa ani de zile, nu va lăsaţi trântiţi la pământ de eşecurile şi căderile (absolut normale) în vechile obişnuinţe.   Si cel mai bine este, ca nu este nevoie sa ma crezi, daca vrei sa stii adevarul, nu-ti ramane decat sa incerci singur!

Desigur ca nu ai nevoie de mine, ca sa iei aceasta pauza ce ar putea face minuni in viata ta si a celor legati de tine, pot sa o faci singur, in internet se gaseste actual absolut toata informatia de care ai nevoie pentru acest lucru. Dar pentru ca mai multe fete dragi mie mi s-au adresat in ultimele luni dorindu-si o sustinere (luni in care din pacate am fost destul de putin prezenta chiar si in propria viata...), am pus pe picioare acest curs de 3 zile pentru reincarcarea bateriilor trupului, mintii si sufletului cu hrana vie.



Despre Mi Walter, organizatoarea cursului-pauza:
 
- Consultant holistic de vindecare (Germania);

- Mentor, educator si coach de nutritie, cu specializare in alimentatia naturala integrala cu plante din flora spontana; 
 
- Raw Food Artist;

- Fito-practician/herbalist cu specializare in plantele comestibile din flora spontana si crearea unor amestecuri energetice personalizate de ceaiuri din plante salbatice;

- Membru al echipei de la Gradina de Plante Medicinale Riegenhof din Mainhardt;

- Membru al asociatiei si cultivator de plante la Manufactura de Plante Baden-Württemberg;

- Autor si organizator de ateliere si seminarii despre hrana vie/raw food cu plante din flora spontana.

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu