vineri, 22 ianuarie 2021

Intre lumi si intre dimensiuni

Dupa calendarul maiasilor, astazi este iar o zi portal (atentie sporita insa la groapa neagra aflata exact in fata portii!!). O zi in care se incheie bine socoteli, lucruri si capitole de viata, putandu-se in acelasi timp da drumul usor la balast. Iar marti, 26.01.2021 urmeaza o noua zi portal, o zi in care implementarea noului poate fi, dar doar daca facem NOI insine acest lucru posibil, floare la ureche. Ca totul depinde numai de noi, repet de foarte mult timp. La fel ca si recomandarea de a ne pastra calmul si capul limpede, si de a avea cu adevarat incredere in Dumnezeu.  

Acest desen l-am facut in 2014 in timpul cursului de consultant de vindecare pentru o sanatate holistica, cand am inteles ca suntem meniti sa tinem si sa mentinem, legatura/fluxul energetic, dintre Cer (Tata) si Pamant (Mama). Asa cum o face (dupa parerea mea in mod constient!!) orice animal, orice insecta, orice planta, orice picatura de apa, orice pietricica samd. Daca energia nu poate curge prin mine de la Tatal din Cer la Mama Pamant si apoi inapoi, de la Mama Pamant la Tatal din Cer, creez un nod energetic, un morman enrgetic, care cu cat creste, cu atat impiedica mai mult curgerea energiei. Intru intr-un cerc vicios, care are un efect negativ nu numai asupra mea, ci asupra intregii lumi.

Asa cum am scris deja in martie, si in continuare consta marea arta a momentului  in capacitatea de a nu ne molipsi de panica si isteria generala, ramanand pe cat posibil in pozitia de observator neutru. Toata postarea aici: AICI .

Momentan sunt inca foarte clar definite cele doua tabere majoritare:  pe de o parte cei care chiar se tem de Coronitza, pe cealalta, cei care nu au nicio problema cu virusul, dar se tem de masurile care se iau in legatura cu "plandemia". 

 Recomandarea mea cat se poate de sincera si de serioasa este sa nu urmati pe nimeni care face parte dintr-una din aceste doua categorii, caci amandoua lucreaza exact cu acelasi instrument de manipulare (si de fapt doar directia in care fiecare tabara doreste sa traga oamenii este diferita!!), si anume FRICA. Ambele tabere isca panica, pentru a putea controla oamenii mai eficient si mai usor. Iar o dovada mai clara, ca ambele tabere sunt inca adanc inradacinate in 3D si ca nu sunt nici unii, nici altii atat de "luminati" cum pretind, nici ca o sa gasiti. 

Foarte multi, din AMBELE TABERE, se plang in internet ca situatia politica actuala la nivel global a dus la destramarea multor familii, la ruperea unor prietenii vechi si la otravirea mediului de lucru de la locul de munca. Imi pare rau ca trebuie sa-i DEZamagesc, dar exact cei care afirma acest lucru, indiferent daca sunt coronisti sau anti-coronisti, si-au taiat ei singuri legaturile de suflet cu copiii, parintii, prietenii sau cu toti cei care nu gandesc ca ei. Aici nu poarta nicio vina nicium virus, niciun guvern, nicio masca si nicio alta masura, oricat de absurda ar fi ea. Caci nici nu este de fapt vorba despre vina, ci de principiul etern si universal valabil al cauzei si efectului. TU esti responsabil pentru ceea ce se intampla in viata TA. Daca pentru tine este mai important sa ai dreptate si sa te lupti pana in panzele albe pnetru adevaraul tau cu toti cei care nu zic sau cred ca tine, nematinand cont nici de principiul suprematiei legii iubirii, este treaba ta. Asa ca nu mai cauta tapi ispasitori si nu te mai lamenta, ocupa-te de ego-ul tau/treaba ta si nu de cei din jurul tau/treaba lor sau a lui Dumnezeu (Byron Katie). Bineinteles ca si in acest caz vorbesc si din experienta personala adunata intr-o familie in care, cu peste 30 de ani in urma, parintii erau FSN-isti, iar eu regalista..... Astazi, privesc cu blandete inapoi in timp si ma gandesc iar la vorbele lui Shakespeare: "Un nebun crede ca este intelept, dar un intelept stie ca el insusi este un nebun".


Oamenii care au reusit in tot acest timp sa pastreze calea de mijloc sunt inca putini, dar pe zi ce trece li se ingroasa randurile. Din pacate, oamenii acestia nu sunt atat de "vizibili" si continua masiv “poluarea si bruierea spirituala“, mai ales in mediul virtual, caci din cauza ca doar prea putini au inteles ca ADEVARUL VINE DIN INTERIOR, internetul este momentan pur si simplu inundat de postari, live-uri, video-uri samd. ale unor oameni (cei mai multi fiind de fapt bine-intentionati) care chiar cred ca ar avea ei un raspuns pt.altcineva. De aceea, orice masura care ne poate ajuta sa ramane  stabili si in echilibru pe cale de mijloc este foarte bine-venita. Caci fiecare dintre noi isi aduce contributia la energia universala, si cu cat sunt mai multi oameni in armonie si pace, cu atat va fi mai buna si mai frumoasa viata noastra a tuturor. Este foarte important, ca spatiul energetic sa fie sustinut acum cat mai mult de fiecare in parte. Si pentru aceasta, este necesar sa ne retragem in interiorul nostru, sa ascultam vocea interioara si sa-i si urmam indemnul. Adica facem enorm nefacand aparent NIMIC... «Oamenii-coloana de lumina» s-au retras deja practic de mai mult timp din lume (si din cea fizica si din cea virtuala) si acum este momentul sa fie ajutati si sutinuti si de restul oamenilor.

Solutia acestei probleme este desigur simpla, ieftina si la indemana oricui: opriti VOI insiva poluarea mentala, sufleteasca si spirituala iesind in mod constient din mediul virtual (daca noi nu ne mai uitam la toate prostiile/gunoaiele, ce motivatie ar mai exista ca sa fie produse?!?), iesiti in natura si conectati-va cat mai des la Mama Pamant si Tatal din Cer. Reduceti si poluarea fizica prin adoptarea unui regim de viata cat mai natural, in primul rand printr-o hrana cat mai putin prelucrata, tratata, devalorizata, “otravita“ - caci corpul fizic este si mai departe cea mai usor accesibila poarta catre suflet si spirit. Iar ca sa puteti auzi PROPRIILE ganduri si VOCEA INTERIOARA, ca sa simtiti PROPRIILE impulsuri si ca sa vedeti PROPRIILE (clar)viziuni, este absolut necesar sa lasati cat mai putine voci si imagini din exterior sa bruieze vocea interioara (care este felul in care Dumnezeu vorbeste fiecaruia din noi!).
 
Evenimentele incep tot mai mult sa se precipite, de aceea, avem nevoie si mai mult de liniste, pace si claritate. Si este absolut necesar sa ramanem centrati si CON-CENTRATI (!! - pe planul divin) si nu ne mai putem permite sa lasam sa ne fie distrasa atentia (=ENERGIA - si nu uitati ca energia urmeaza atentia!).
 
 Deci ce putem  face in mod practic ca sa nu ne mai lasam derutati si deviati de la adevarata cale:

- petrecem cat mai mult timp in liniste si in pace, concentrandu-ne pe noi insine si universul paralel propriu, adica lumea noastra interioara;

- incearcam sa reducem timpul petrecut in internet - va garantez ca in aceste zile toate retelele de socializare, video-urile, live-urile samd. mai mult  strica decat ajuta;

- inchidem tv si radio – caci de acolo chiar ca nu avem  ce afla;

- cautam lumina si oamenii-lumina si stam in apropierea lor. Si ne ferim pe cat posibil de cei aflati in intuneric, caci este greu sa nu le permitem sa ne traga inapoi!

Si dam dovada a credintei noastre si a increderii in Dumnezeu si stam si mai departe calmi si linistiti, caci TOTUL ESTE BINE. Iar lumea este plina de ingeri, care de-abia asteapta sa ne sprijine si sa ne indrume.... 

 Criza actuala, care este o adevarata criza a credintei in Dumnezeu, este de fapt o mare sansa, pentru omenire, pentru Pamant si pentru intregul Univers. Iar conectarea, unirea noastra, in lumina, pace  si iubire ne va da puterea de care este nevoie pentru a trece cu bine si de a realiza aceasta transformare radicala, de care era mare nevoie si pe care o dorim si o asteptam  de mii de ani. Si care tocmai are acum loc in fata ochilor nostri, iar noi suntem o parte a procesului, caci suntem arhitectii si constructorii Lumii Noi – ce sansa uriasa primim cu totii, nu-i asa ?

 

Cu drag,

Mimi Walter

Germania, ianuarie 2021

PS Daca vreti sa intelegeti mai bine ce se intampla acum, va recomand sa urmariti doua documentare exceptionale despre profetiile incasilor:

https://www.youtube.com/embed/jMBOlVMr0YU

https://www.youtube.com/embed/RytnFpmDfpk


4 comentarii:

  1. Te imbratisez draga Mimi.
    Cu drag Izabela ( Augsburg )

    RăspundețiȘtergere
  2. Mimi, exact la concluziile alea din final am ajuns si eu.Si cred ca aceasta criza e o sansa pentru omenire, dar nu prea cred ca se va invata ceva din ea, la nivel macro.Oamenii sunt disperati sa se reintoarca la felul de viata dinainte, doar unii isi dau seama ca asta e o sansa si profita de ea cat pot

    RăspundețiȘtergere
  3. Mimi draga, multumim pentru intelepciunea ce o impartasesti cu noi. Cuvintele tale mi-au adus claritate legat de ce am simtit perioada asta. Am simtit cum oscilez intre cele 2 ''tabere'' si cum aceasta oscilatie nu imi face bine, am simtit ca trebuie sa fie o cale de mijloc. Articolul tau mi-a adus un soi de confirmare ca intuitia mea e calea de mijloc si vreau sa ii dau mai mult credit. Te cuprind.

    RăspundețiȘtergere