luni, 20 iunie 2022

Timpul fermecat al solstiului de vara - 21 iunie 2022

Intre timp, de la ultima prognoza energetica, Mama Pamant si Tatal Ceresc ne-au ridicat continuu energia, astfel incat, momentan s-a atins un nivel energetic practic incredibil.... 

Nu am alte recomandari noi fata de cele din ultimele prognoze (click AICI  sau AICI). Cel mai important mi se pare sa va atentionez totusi, ca acum conteaza mai mult ca niciodata ce face fiecare in parte, cum sustine fiecare energia universala. Caci asa cum am tot repetat, fiecare isi aduce contributia la procesul de tranzitie si fiecare decide pentru sine ce parte anume va ajuta cu propria sa energie.

La sfarsitul trecut de saptamana am fost iar in locul energetic iesit din comun, care este un punct de acupunctura al pamantului si  despre care am povestit cu o luna inainte (click AICI)  Pe o vreme torida (ceva de tipul bucurestean), cu niste oameni fantastici alaturi, am primit iar sansa de a trai o experienta iesita din comun. Va mai atentionez de aceea si ca se face tot mai intens cernerea, prin site tot mai fine, si se decanteaza totul tot mai bine, asa ca devine pentru tot mai multi oameni, tot mai usor, SA VADA si DINCOLO de aparantele din planul material. De aceea, va recomand sa profitati de energia momentului cat de mult puteti!


Tot saptamana trecuta, a avut loc si la Gradina de Plante Medicinale Riegenhof (pentru amanunte despre gradina, click AICI) sarbatoare anuala, ocazie cu care intre altele am celebrat un ritual foarte fain "Semintele pacii" si am plantat impreuna un copacel......



Marti are loc solstitiul de vara, deci mai primim un ajutor de la adevaratii nostri parinti, recomandarile din postarea de AICI sunt desigur in continuare valabile, caci ele sunt sfaturi stravechi, atemporale si universale.


Va doresc toate cele bune si frumoase.

Cu mare drag,

Lu(ana)MI(mi)


Un comentariu:

  1. Arati superb, draga Mimi! Un pic de zambet mai lipseste, dar este foarte bine si asa. Multumim pentru gandurile impartasite.

    RăspundețiȘtergere