sâmbătă, 13 martie 2021

Marea Schimbare

 Astazi dimineata a fost luna noua, ieri a fost iar zi portal (conform calendarului Maya), iar in ultimele zile, rezonanta Schumann, pulsul Mamei Pamant, ne-a dat  nenumarate update-uri puternice (ultima actualizare a avut loc asta-noapte, in jurul orei 3 dimineata). 

Procesul de metamorfoza, prin care Lumea Veche devine sub ochii nostri Lumea Noua (caci nu este vorba aici despre o transformare, ci despre o metamorfoza, are loc un proces ireversibil si NU NE VOM MAI INTOARCE NICIODATA UNDE AM FOST, asa cum inca tot mai spera toti adormitii si hipnotizatii de jur imprejurul globului!) este in plina desfasurare si nu mai poate fi de fapt negat. Cei care inca sunt prea tare prinsi in planul 3D si tremura de frica, o fac totusi, insa cu din ce in ce mai putin succes. Cel care este cat de cat trezit (iar numarul acestor oameni creste continuu cu fiecare zi!) sta linistit, caci STIE ca este nevoie acuta de aceasta Mare Schimbare: de curatarea la sange a memoriei si a bazei, de un reset si de un restart.

Am ajuns sa fim practic rupti complet de Dumnezeu si chiar nu mai putem continua sa distrugem  planeta si sa ne batem joc de creatia Lui: de toti ceilalti frati ai nostri, toate celelalte vietuitoare, plantele, apele, aerul, pamantul, stelele, celelalte planete samd. Acumularea de averi, cu pretul distrugerii adevaratei mostenirii pe care trebuie sa o lasam urmasilor nostri, nu poate fi scopul vietii gandite de Dumnezeu.  Iar acum are loc aceasta Mare Schimbare, fie ca o dorim sau nu, asa ca decat sa ne suparam si sa amenintam ca ne luam jucariile si plecam, mai bine ne-am bucura si am fi recunoscatori, ca am primit marea sansa de a fi parte a acestei schimbari, ca suntem arhitectii si constructorii Lumii Noi, a Raiului pe Pamant.

Daca cumva sunteti nesiguri, daca va este frica, va recomand sa ascultati  vocile intelepte ale urmasilor marilor civilizatii de pe intregul pamant si sa luati aminte. Va va ajuta foarte mult in aceste vremuri daca urmariti filmul "Down to the Earth" (in limba engleza):

https://youtu.be/RoWgEOxoQy4

Cu cat sunt acum mai multi oameni in echilibru,  iubire si armonie, cu atat va fi trecerea mai usoara si mai lina. De aceea, este deosebit de important sa avem grija, fiecare in parte, mai ales in zilele care urmeaza, de spatiul de pace, iubire si lumina  pe care-l creem in jurul nostru. Caci aceasta este contributia fiecaruia la energia universala, si fiecare in parte decide in ce parte inclina balanta cosmica, prin simplul fapt daca se hotaraste sa aleaga, STRICT PENTRU SINE, Binele sau Raul!


 Ieri a avut loc si premiera pe YouTube a filmului despre vindecarile miraculoase care se petrec de ani de zile datorita lui Bruno Gröning "Das Phänomen der Heilung". Aceste vindecari au avut si au in continuare loc pe toate continentele, in toate structurile sociale, in toate contextele posibile. Filmul, in care vorbesc foarte multi medici din toata lumea de la Grupa Medical-Stiintifica de la Cercul de Prieteni Burno Gröning (inlclusiv medici foarte cunoscuti, ca de ex. Dr. Christiane Northrup) care documenteaza cu exactitate de ani de zile toate vindecarile, are o putere energetica deosebita, de aceea va recomand cu cea mai mare caldura sa-l urmariti. 

Invatatura lui Bruno Gröning este insa cu mult mai mult decat practica de vindecarea  a unor boli omenesti. Bruno a creat un lant de lumina in jurul pamantului, el STIA deja la mijlocul secolului trecut, ca Pamntul are mare nevoie de sprijin prin reinstaurarea binelui, a pacii si iubirii.

https://youtu.be/kZQMi2jir5w

Iar aici un film in care Bruno Gröning este prezentat foarte concis si clar. De asemenea, este explicat excelent si cum ne putem conecta la fluxul divin tamaduitor (in limba engleza):

 https://youtu.be/l4amPFSalp0

Eu personal le sunt in continuare recunoscatoare celor aflati la putere in aceste vremuri si ii tin in rugaciunile mele, caci ei sunt de fapt doar simple instrumente ale vointei divine (bineinteles ca ei nu sunt constienti de acest lucru si au alte planuri proprii, de-a dreptul diabolice, care insa nu se vor implini in vecii vecilor!), iar prin masurile luate, ne impiedica din fericire sa ne comportam mai departe ca niste DES-CREIERATI(!) si-i dau astfel o sansa Mamei Pamant sa-si traga putin sufletul si sa-si adune puterile. Acelasi lucru ar trebui sa-l facem si noi de fapt, daca am avea macar un scaunel cat de mititel la cap, caci va fi curand nevoie de cat mai multi oameni echilibrati, care au acces la toata puterea lor. Mare nevoie chiar!  

Prin masurile restrictive primim de fapt in continuare marea sansa, de a ne retrage acolo unde ne este locul, in  casa sufletului pentru a face curatenia care asteapta de mii de ani sa fie facuta, pentru a scoate in cele din urma la iveala lumina divina ingropata sub straturile groase de  convingeri si credinte invechite si depasite, masuri educative gresite, rani vechi, norme si reguli sociale care nu mai au de-acum inainte niciun sens si nico folosinta samd. Si astfel fiecare ar deveni lumina si ar putea da acesta lumina mai departe. Iar atunci Intunericul ar deveni tot mai neinsemnat si mai mic si si-ar pierde puterea. 

Am sa va rog sa nu va repeziti sa comentati indignati, ci sa luati mai degraba o scurta pauza si sa va ganditi la ce s-ar intampla, daca de maine s-ar ridica pur si simplu toate masurile restrictive. Daca nu va puteti imagina, va spun eu ce ar fi, caci stiti ca mie imi plac exercitiile acestea mentale enorm: ne-am intoarce fara sa clipim in epoca de piatra a sufletului (care s-a incheiat definitiv in 2020). Adica am incepe iar sa umblam ca bezmeticii de-a lungul si de-a curmezisul pamantului, practicand mai departe un turism absurd si devastator, si contribuind astfel considerabil la distrugerea naturii, si deci  implicit la disparitia multor specii ale florei si faunei, am continua sa otravim apele, aerul si pamantul, i-am fura mai departe resursele Mamei Pamant, fara sa ne gandim o clipa la urmarile faptelor noastre,  am omori mai departe fara nicio mila miliarde de animale nevinovate, am da navala in mall-uri, magazine, discoteci, restaurante samd. continuand sa prezentam si/sau sa tanjim dupa o viata  falsa si prosteasca, regizata si inscenata in detaliu pe Insta, FB&Co, am reintra in hora joburilor idioate si fara sens din marile companii, am continua sa fim egoisti, infatuati, nesabuiti, nepasatori, rai, nesimtitori samd. Adica Lumea Veche ar ramane mai departe realitatea NOASTRA. Din fericire, acest lucru nu mai este posibil, planul divin este altul, iar Lumea Noua este deja realitatea paralela care se dilata si se asterne,  incet dar sigur, tot mai mult peste tot vechiul si raul.

In paralel si in spatele masurilor absurde luate de autoritati, se petrece, de la nivelul cel mai subtil si pana la nivelul cel mai inalt, schimbarea profunda majora, prezisa de TOATE civilizatiile stravechi. Cine crede cu adevarat in Dumnezeu, se va putea regasi pe o pozitie din care are o vedere de ansamblu si nu ii va mai putea fi dat cu nisip in ochi. Iar de acolo, vom putea in cele din urma vedea, ca am fost dintotdeauna si suntem cu totii copiii lui Dumnezeu, ca suntem lumina si iubire, ca suntem frati buni si ca suntem UNA/UNUL. 

Va recomand in final, tot cu mare caldura, sa citit neaparat cartea (de-a dreptul profetica) scrisa de Neale Donald Walsh "Furtuna dinaintea LINISTII". Si el este un om care nu se lasa derutat de zgomotul din jur si-si vede de propria treaba (misiune).


Deci puteti ramane in continuare linisititi pe locurile voastre, cu centurile de sigurante puse, fara sa va agitati si fara sa va mai speriati de bubuielile si praful starnit de egourile aflate in agonie si in chinurile mortii.

TOTUL ESTE BINE.


3 comentarii:

  1. Te imbratisez draga Mimi . Sunt pe baricade , in liniște si pace . Indrum la rândul mei pe celalti sa faca la fel. Ai cumva cartea in limba română sa mi-o imorumuti?
    Te imbratisez cu mare drag Izabela Grosu ( Augsburg)

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu am gandit la fel inca de anul trecut cand a fost primul lock down si cand am vazut vulpile, iepurasii, pasarelele iesind din padurea Baneasa langa care locuiesc, plimbandu-se agale si netulburate. Si atunci mi-am spus ca este o masura divina statul nostru acasa. Ce si-a spus Doamne Doamne? Ia, mai stati voi acasa mai copii, mai intalniti-va cu voi insiva si intrebati-va ce mai faceti... Continui sa cred la fel.

    RăspundețiȘtergere