joi, 13 mai 2010

Targul de hrana vie 2010 in Berlin sub patronajul doamnei Victoria Boutenko (USA) - un succes deplin!

Text preluat de la doamna Nelly Reinle-Carayon (www.rohkoestlich.com), traducerea si adaptarea Mimi Walter
A trecut deja o saptamana de cand centrul FEZ din Berlin si-a deschis portile pentru cel de-al 6-lea Targ International de Hrana vie "Rohvolution" (este un joc foarte frumos de cuvinte, in limba germana roh inseamna crud, s-a creat astfel in locul cuvantului Revolution=revolutie cuvantul Rohvolution). Targul a avut peste 5000 de vizitatori, in comparatie cu 2000 de vizitatori in anul precedent.In prima seara a targului a avut loc un gourmet-bufet cu hrana vie pentru 100 de oaspeti, care a fost pregatit de: Petra Birr, Britta Diana Petri, Nelly Reinle-Carayon, Urs Hochstrasser si Andreas Vollmert .

Pe toata perioada targului insa au fost oferite la diferitele standuri foarte multe meniuri de hrana vie, trezind prin explosia de culori si prospetime un mare interes in randul vizitatorilor, care au putut asa proba direct ce inseamna hrana vie.


La targ au fost reprezentate firme din domeniul alimentatiei vitale din toata lumea, s-au prezentat multe aparate si tehnici de pregatire a mancarurilor din bucataria fara foc, au avut loc seminare, prezentari de carte, work-shops, s.a.m.d.


Viktoria Boutenko (a 2- din stanga) si Markus Rothkranz (primul din deapta), doua personalitati reprezentative pentru miscarea Raw-food.


Urmatorul targ va avea loc in Augsburg pe 19. si 20. iunie 2010, pregatiti-va pentru ceva deosebit, de data aceasta va fi totul foarte exotic!

2 comentarii:

  1. Felicitarile mele pt un blog reusit!
    Ahh...ce-as vrea sa fi fost acolo...sa ma infrupt din toate bunatatile (si cele de mancat si cele de gandit).
    Am gasit aici la tine multe informatii benefice pe care nu le stiam! Multumesc de comentariu si spor la raw-uit!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc mult, Angi si bine ai venit pe blogul meu! Am sa informez mai departe despre toate evenimentele raw ce au loc in Germania si cine stie, poate ne si intalnim...undeva...candva...

    RăspundețiȘtergere