marți, 23 ianuarie 2024

SĂNĂTATEA SE ÎNVAȚĂ!

Am primit de la Irène Grosjean un mesaj foarte fain de Anul Nou, cu permisiunea sa-l impart cu voi toti. Va doresc toate cele bune si sper sa puteti sa va deschideti mintea si inima, astfel incat sa va si fie mesajul de mare folos.

Revista cu interviul absolut superb cu  Irène apare maine, 24.01.2024, si poate fi cumparata la chiscurile de ziare din garile si aeroporturile din marile orase din Germania

"La mulți ani și multă sănătate! Din copilarie, așa am fost învățați să spunem la fiecare început de an: La mulți ani și multă sănătate!

Iar când vorbesc despre sănătate, eu nu mă refer la sănătatea precară întreținută de medicamente, vaccinuri și operații, ci la sănătatea adevărată, totală și naturală, pentru care viața ne-a dăruit totul!

După peste 60 de ani de cercetare și practică în domeniul sănătății și fericirii umane, pot spune că, la fel ca și furnicile în furnicar sau albinele în stup, dacă celulele din corpul nostru sunt în perfectă stare de funcționare și, prin urmare, în perfectă stare de sănătate, ne vom simți bine în corpul nostru, în inima și în mintea noastră. 

Pe de altă parte, dacă dragele noastre celule nu funcționează cum trebuie, suntem avem o stare de sănătate precară, cu alte cuvinte, ne vom simți rău atât în corpul nostru, cât și în inima și mintea noastră.

Va doresc din toata inima, ca 2024 sa fie primul dintre cei mai frumosi ani care va asteapta. Totul depinde de voi, pentru că așa cum gandul creeaza, cu ceea ce gandim si imaginam, constient si inconstient, atragem si cream toate elemenetele vietii noastre, fie ca acest lucru ne place sau nu.

NOI ȘI NUMAI NOI SUNTEM CREATORII TUTUROR ELEMENTELOR DIN VIAȚA NOASTRĂ!

NU ESTE ACESTA UN PRIVILEGIU IMENS?

Asa ca in loc sa continuam sa vedem si sa vorbim despre tot ceea ce nu merge bine, de ca sa nu incepem sa vedem si sa vorbim doar despre ceea ce merge bine?

 ALBERT EINSTEIN a spus:
 
"NU ANALIZĂM ȘI NU NE LUPTĂM CU FRIGUL, CI ADUCEM CALDURĂ!

NU
ANALIZĂM ȘI NU COMBATEM ÎNTUNERICUL, CI MAI DEGRABĂ ADUCEM LUMINĂ."

De aceea, sunt convinsa ca nu are rost să analizăm și să luptăm împotriva suferinței și a bolii, trebuie doar să redescoperim BUNUL SIMȚ, adevaratul sens al vietii, care ne va conduce automat la sănătatea, pacea, bucuria, creativitatea și fericirea pe care cu toții le dorim cu atata disperare.

NATURA NE-A OFERIT TOT CEEA CE AVEM NEVOIE!

ESTE ATÂT DE SIMPLU!

DE UNDE ȘI IMPORTANȚA, IMENSA IMPORTANȚĂ DE A ÎNVĂȚA DESPRE SĂNĂTATE ȘI NU DESPRE BOALĂ...


PENTRU CĂ SĂNĂTATEA SE ÎNVAȚĂ!


DECI, ÎN LOC SĂ NE IROSIM TIMPUL ȘI ENERGIA GÂNDINDU-NE ȘI VORBIND DESPRE CEEA CE NU MERGE BINE, CE-AR FI DACĂ LE-AM FOLOSI PENTRU A VEDEA ȘI A VORBI DESPRE CEEA CE MERGE BINE....

Ceea ce înseamnă că in loc sa facem din viata noastra un iad de suferinta, saracie, conflicte, nenorociri, mizerie si boala, am putea sa o transformam ÎNTR-UN PARADIS AL BUCURIEI, AL IUBIRII, AL PĂCII, AL FERICIRII ȘI AL SĂNĂTĂȚII.

Poate sa fie atat de simplu.....

Nu trebuie insa sa uitam, ca pentru a gandi, pentru a iubi si pentru a actiona avem nevoie de micile celule din care este alcatuit corpul nostru. Ele isi pot indeplini rolul doar daca sunt bine oxigenate si hranite, asa cum a prevazut natura pentru ele, si daca se "scalda" intre-un mediu curat, in spatiul interstitial, numit de inaintasi atat de bine "umori". Atunci vom fi intr-o stare buna de dispozitie (lat. humor-humores - nota Luana Mimi: dupa cum vedeti, avem deja absolut toate informatiile la dispozitie), vom fi sanatosi si vom fi conectati la inteligenta universala, care nu doreste decat binele suprem al tuturor creaturilor sale. Si atunci viata noastra va deveni un Rai, un paradis al bucuriei, al pacii, al iubirii si al creativitatii. 

Dar daca celule noastre sunt asfixiate, infometate, carențate si otravite, vom fi inevitabil intr-o stare de dispozitie proasta, vom trai in frica, suparare si furie, si vom face din viata noastra un iad de iluzii, lipsuri, conflicte si boli. 

Dați-mi voie să repet că natura ne-a oferit pe de o parte tot ce avem nevoie pentru a ne face viața un paradis al bucuriei, al păcii, al iubirii și al creativității, iar pe ceallata parte și tot ce ne trebuie pentru a repara greșelile care au transformat-o în iadul de suferință, conflicte, lipsuri și boli în care se gasesc cei mai multi dintre noi!

CU CONDIȚIA, BINEÎNȚELES, SĂ ÎNȚELEGEM ACEST LUCRU. CA ORICE ALTCEVA ÎN ACEASTĂ LUME, SI VIAȚA SE SUPUNE UNOR LEGI PRECISE, CARE NU POT FI ÎNCĂLCATE FĂRĂ A PRIMI SI O PEDEAPSA....

Daca respectam cele 4 legi de baza ale functionarii noastre (vezi postarea: VIATA IN ABUNDENTA ), vom fi conectați la cele mai înalte frecvențe, cele ale inteligenței vieții, care ne vor permite să iubim, să gândim și să acționăm pentru binele nostru suprem și al tuturor.

Pe când dacă aceste legi nu sunt respectate, vom fi conectați în mod obligatoriu la singurele frecvențe pe care le pot atinge in acest caz celulele noastre, care vor fi cu atât mai joase și mai inversate,  cu cât mai multe dintre aceste patru legi nu sunt respectate. Iar noi vom iubi, vom gândi și vom acționa în mod negativ și distructiv dacă aceste legi de bază, pe care le-aș numi fundamentale, nu sunt respectate.

ESTE ATÂT DE SIMPLU, PENTRU CĂ VIAȚA ESTE SIMPLĂ!

Dacă aceste patru legi de bază vor fi respectate, vom fi pe drumul cel bun.

CALEA CORECTĂ, CEA A VIEȚII ȘI A TUTUROR BINEFACERILOR SALE....

Și vom trăi o viață sănătoasă, fericită și creativă, pentru care natura ne-a oferit totul.
 

ÎN TIMP CE, DACĂ NU O VOM FACE, NE VOM ÎNDREPTA ÎN DIRECȚIA GREȘITĂ, CEA A INTELIGENȚEI INVERSATE, care ne va conduce inevitabil spre iluzie, penurie, conflicte, suferință și boală, toate acestea făcându-ne sa ducem o viața nefericită, neimplinita si distrugatoare!

NOI AVEM POSIBILITATEA DE A ALEGE!

Cu condiția, bineînțeles, să FIM CONSTIENTI de acest lucru.

Pentru că, de când am trecut cu multi, multi ani in urma de la a fi culegători, la culegatori-vânători și am inceput sa ne hrănim cu o hrană gătită și moartă, celulele noastre deficitare și otrăvite nu au mai fost capabile să atingă și să se conecteze la cele mai înalte frecvențe, cele ale vietii, care ne informeaza in mod constant si permanent, lasanadu-ne sa stim ce trebuie sa facem PENTRU BINELE SUPREM AL NOSTRU Si AL TUTUROR!

Otrăvite și deficitare așa cum erau cu această hrană gătită, moartă și excitantă, care nu este ceea ce natura a prevăzut pentru sistemul nostru digestiv, ele nu au putut să se conecteze decât la singurele frecvențe la care puteau ajunge CARE ERAU CU ATÂT MAI JOASE ȘI MAI DISTRUCTIVE,  cu cât ele erau mai deficitare și mai otrăvite...

De aici și importanța, importanța extremă a acestui punct de plecare, care, asa cum spunea Hipocrat, se afla la originea tuturor comportamentelor noastre.

AȘA CĂ DEPINDE DE NOI, DE FIECARE DINTRE NOI SĂ ALEGEM DIRECȚIA ÎN CARE VREM SĂ MERGEM. ȘI DE A FACE CEEA CE ESTE NECESAR PENTRU A AJUNGE ACOLO!

Pentru că, si iar trebuie sa repet, SUNTEM NOI ȘI NUMAI NOI CEI CARE AVEM IMENSUL PRIVILEGIU DE A CREATORII VIEȚII NOASTRE!

Așadar, dacă vrem să facem din viața noastră o viață sănătoasă, fericită și creativă și nu iadul pe care cei mai mulți dintre noi l-au făcut din ea, Este important, ba chiar fundamental, să luăm PUNCTUL DE PLECARE CORECT. Și atunci, vom fi în deplină sănătate în inima, mintea și corpul nostru si VOM AVEA O VIAȚĂ DE-A DREPTUL ÎNGEREASCĂ!

Dar dacă îi dăm corpului nostru un combustibil care nu este corespunzator si potrivit pentru el, și nu-l întreținem și nu facem  activitatile de curatenie necesare, ori de câte ori are nevoie, vom ajunge să avem toate problemele dureroase pe care le numim boli.
 
Va doresc sa reusiti sa faceti tot ceea ce este necesar, pentru ca anul 2024 să fie cu adevărat PRIMUL DINTRE CEI MAI FRUMOȘI ANI CARE NE AȘTEAPTĂ, DIN TOATE PUNCTELE DE VEDERE...

Pentru că este dovedit și demonstrabil, ca  DEPINDE DOAR DE NOI SĂ ȘTIM CE NE DORIM SI SĂ FACEM TOT CEEA CE ESTE NECESAR PENTRU A REALIZA ACEST LUCRU!

LA MULTI ANI!"

Irène Grosjean

Ianuarie 2024, Graveson en Provence, France

Photo by Herve Bonillo-Darnis


 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu