duminică, 21 august 2022

Revolutia solara

Suntem deja de cativa ani buni in perioada de tranzitie catre Lumea Noua (ca sa fie mai clar pentru toata lumea, hai sa-i spunem 5D sau lumea cu densitatea 5) in care cele doua lumi, cea veche (3D) si cea noua (5D) merg momentan inca in paralel, se impletesc si ba trece una in fata (la conducere cum ar veni), ba cealalta (nu insist prea mult, caci am scris nenumarate postari pe aceasta tema). 

O analogie faina (iubesc analogiile!!!) ar fi cea a fulgului de zapada care provoaca o avalansa: la inceput, pare totul floare la ureche (hahaha, ce cantareste si ce poate face un fulgulet de nea!), nu pricepem ce se intampla, pana la un moment, cand dintr-o data, vedem ca nenumarati fulgi de zapada s-au unit si au dezvoltat o putere de neinchipuit. In prezent, suntem cum ar veni in faza in care avalansa a capatat deja o putere foarte mare si se prabuseste cu o viteza incredibila la vale, luand cu ea tot ce-i sta in cale.


Bio-/astrofizicianul german Dieter Broers explica de ani de zile rolul major pe care-l joaca energiile solare si terestre (campurile electro-magnetice) in procesul de evolutie al Universului (si deci implicit al omenirii), demonstrand totul cu studii  stiintifice si marturii ale unor experti de varf la nivel mondial. Cu peste 10 ani in urma, cand se discuta inca cu infocare ce se va intampla pe 21.12.2012, Dieter Broers a facut o observatie fantastica: "Este indiscutabil ca anul 2012 va aduce o schimbare majora a lumii. Intrebarea care se pune este de fapt: CAND este 2012?". 

Dieter Broers a atras in ultimii ani tot mai mult atentia, asupra faptului ca se da momentan o adevarata lupta pentru castigarea atentiei noastre ("moneda" viitorului!), deci a energiei noastre. Mai jos, filmul remarcabil "Solar Revolution" realizat de Dieter Broers, daca-l veti urmari, veti putea intelege mai usor si mai bine multe dintre lucrurile care se intampla acum! 

Masurile de diversiune (atentie mare, in special social media joaca un rol major, triati la sange ce si pe cine urmariti si ascultati!!) sunt din ce in ce mai agresive, mai masive si mai destructive (pentru noi). Caci inca mai este valabil mecanismul caracteristic dualitatii, si odata cu ridicarea vibratiei si a cresterii intensitatii luminii, simultan si reversul, adica intunericul si raul, trebuie sa se intensifice. De aceea este vital pentru anumite interese intunecate sa ne faca sa ne concentram atentia pe tot felul de tampenii (este incredibil cate lucruri de importanta majora si valoarea imensa trec neobservate pe YouTube, Instagram&Co  simultan cu implicarea numarului imens de oameni in dezbaterea unor teme idioate, fara nicio reala relevanta pentru viitorul lumii, deci al nostru si al copiilor nostri!). De aceea, repet sfatul nr.1: fii vigilent si extrem de critic si hotaraste cu bun-simt, logica si inteligenta cum, unde si in ce iti investesti energia! Si nu te mai rotund, ca tu nu te uiti la televizor, caci daca stai in schimb toata ziua si te uiti la toate gunoaiele din Internet, nu esti nici cu un cm mai departe ca ala care se uita la TVR, Antena paispeˋ samd.!

Sfatul nr.2: retrage-te in linistea inimii tale, lasa vocile din exterior sa amuteasca, stinge imaginile care navalesc peste tine din toate partile si CON-CENTREAZA-te pe tine, pe vocea ta interioara si strict pe oamenii care inseamna cu adevarat ceva pentru tine. Stiu ca in lumea de astazi, in care se celebreaza ignoranta, falsul si minciuna, este tot mai greu sa deosebesti ce este fake si ce este real. Incearca sa fii tu suficient de treaz pentru a putea celebra ADEVARUL, iar pentru aceasta este esential sa poti deosebi vocea si vointa divina de vocea si vointa multimii. 

Cine este conectat la SINE, la divinul din el, STIE toate aceste lucruri, este pregatit si are tot mai multa incredere ca vocea lui interioara ii spune permanent clar care este urmatoarul pas ce trebuie facut. Cine nu, va face bancuri si glume pe aceste teme (caci dupa parerea acestor oameni, nici in 2012 nu s-a intamplat "nimic", si nici de-atunci incoace nu se poate observa ca s-ar petrece vreo schimbare majora!) si va motai linistit mai departe in propria zeama, ocupandu-se exclusiv cu ce tampenii a mai zis Ixulica sau ce poze si video inscenate, regizate si mincinoase a mai postat Ygreculeasca pe nspe canale. 

In cadrul sedintelor de consultanta, folosesc adesea si cu mare drag si analogia (;)) valului la mare, caci sunt sigura ca 99% dintre oamenii care au fost vreodata in viata lor la mare/ocean au trait experienta aceasta: in zilele cu valuri mari, daca intri in apa si stai insa cu fata spre plaja si "dormi pe picioare" uitandu-te la ce fac oamenii aflati pe nisip (deci nu esti in AICI si ACUM!), este foarte posibil sa te surprinda venirea unui val mare si puternic, care te poate tranti, tragandu-te la fund si invartindu-te atat de tare, incat nici nu mai stii unde este sus si unde este jos si incotro trebuie sa inoti ca sa iesi iar la suprafata. Dar daca tu esti mereu atent, treaz, constient si prezent, esti una cu marea si o traiesti cu toate simturile, de aceea, o asculti si te mai si uiti din cand in cand si in toate partile, asa ca auzi si vezi cand vine valul mare si esti pregatit sa reactionezi. Si atunci poti inota cu usurinta pe creasta lui, folosind toata energia valului si prinzand astfel un avant fantastic, pe care nu l-ai putea atinge niciodata doar prin propriile forte (ca si la surf).


22 august 2022 este o zi portal in calendarul maias. Insa orice zi, indiferent de calitatea ei energetica, poarta in ea atat potentialul iadului (scufundarea si mai  adanca in Matrix), cat si potentialul Raiului (restabilirea/refacerea legaturii cu Dumnezeu, adica altfel spus "iluminarea"!). 

NOI hotaram de fapt cum folosim sansa care ni se ofera si in ce directie o luam. NOI decidem daca folosim energia universala  drept piatra de moara spirituala sau trambulina spre cer. 

Cu cat este mai buna legatura personala cu Dumnezeu, cu atat observam ca avem din ce in ce mai putina nevoie de calendare, previziuni, prognoze, bloguri, videouri samd. Din contra, de la un anumit punct, aceste lucruri, venite din exterior, ne dauneaza mai mult decat  ne folosesc, caci “zgomotul“ produs de ele (eu numesc acest fenomen poluare spirituala😎) ne impiedica si mai mult sa ne auzim  vocea interioara, care este in realitate felul in care Dumnezeu vorbeste cu noi.  

De aceea, sfatul meu este sa limitati  drastic timpul petrecut in internet, in fata televizorului, pe telefon samd. ACUM avem nevoie de LINISTE mai mult ca oricand. Decat sa dati mai departe tot felul de informatii pe care oricum NU le puteti verifica si care nu fac decat sa-i panicheze si mai mult pe ceilalti,  decat sa va uitati (sau sa faceti) al nspelea live pe FB sau YouTube, decat sa colindati mallurile sau sa incepeti iar sa bateti lumea in lung si-n lat, eu va recomand cu mare seriozitate sa va limitati la voi insiva. Si la frumos si bun. Dati-va pace voua si dati-le (lasati-i in) pace si pe ceilalti. Vedeti-va de TREABA VOASTRA!

TU stii cel mai bine ce ar trebui sa faci, mai bine ca orice “guru“, autoritate, institutie, profesor, medic samd.: caci TU, IMPREUNA CU DUMNEZEU, ESTI AUTORITATEA SUPREMA a vietii tale! Si esti cel mai important om din viata ta.

Iar cine va sti sa vada dincolo de sclipici si palavrageala (repet: poluare spirituala), va primi semne si confirmari cu ghiotura. 

Va doresc o zi buna si plina de luminari, campul energetic universal este deci si mai departe extrem de puternic si fiecare om poate alege intre cele 2 posibilitati: ori se prabuseste sub puterea fortelor universului si se lasa tras la “fund“, ori foloseste impulsul energetic pentru a merge mai usor, mai repede si mai in forta mai departe. 

Deci daca VRETI, puteti profita la maxim de energia care ne este pusa tot mai mult la dispozitie. 

Va doresc toate cele bune si frumoase,

Lu(ana)Mi(mi)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu