joi, 28 septembrie 2017

Targul de hrana vie Rohvolution - 30.09.-01.10.2017, la Speyer, Germania

Astazi, ceva cu totul nou pentru mine: ma arat mai maleabila, ma aliniez si o dau si eu pe limba romana 2.0 (sau ceva similar), care se pare ca este actual cel mai bine inteleasa (eu insa trebuie sa o mai invat)... Si poate ca tocmai aceasta este in aceste timpuri noi cheia succesului??

Un update personal, din pacate foarte pe scurt, sper sa am curand iar timp de povesti. Am supravietuit foarte bine mutarii, sunt fericita sa ma aflu intr-o lume in care consider eu ca-mi este locul si ma bucur parca mai mult ca oricand de fiecare zi. Si fiecare zi se straduieste cumva sa-mi aduca cat mai multe si mai minunate intalniri cu oameni, animale, copaci, plante, case, sate, ingeri.....La la acest sfarsit de saptamana, la Crème de la Crème a scenei raw food internationale se intalneste la Speyer (Germania), in cadrul targului de hrana vie Rohvolution.
 
Cu organizatoarea targului, Nelly Reinle-Carayon in 2010.
Teoretic, nu as avea timp sa particip, as avea de fapt alte treburi foarte importante si arzatoare de facut. Practic insa .... - cum as putea rata asa o ocazie exceptionala ?!?  

Cine are drum si timp, nu va regreta daca va arunca o privire. Oameni minunati cat vezi cu ochii: o multime de medici alternativi (despre care am inceput sa scriu o serie, care va fi publicata aici pe blog de la mijlocul lunii octombrie), varfurile haute cuisine crue, cu cele mai noi si mai avangardiste créations (nici nu mai stii de la care raw chef sa mananci mai intai...), practicanti si iubitori ai hranei vii din multe tari, fructe si legume din toate colturile lumii, plante din flora spontana, tot felul de produse naturale la care cateodata nici gandul nu te duce si cate si mai cate. 
Eu ma voi afla la standul 322, standul Asociatiei "Natürlich leben e.V.", va astept cu drag si ma bucur de toate intalnirile, fie ele cu oameni cunoscuti sau necunoscuti.
Un comentariu:

  1. Draga Mihaela,
    multumesc pentru acest articol, anul asta voi face tot posibilul sa ajung la targ, fie la Berlin, fie la Speyser, acum inteleg mai bine germana. Toate cele bune !

    RăspundețiȘtergere