joi, 25 aprilie 2013

Diabetul zaharat - un articol de dr. Johann Georg Schnitzer



Mai jos, unul dintre cele mai pertinente articole referitoare la diabetul zaharat, un articol scris de dr. Johann Georg Schnitzer – si  aici  nu mai poate lipsi ironia omului de stiinta, care repeta de zeci de ani aceleasi lucruri vitale, fara a  primi insa atentia cuvenita: nici din partea autoritatilor si ale organizatiilor si persoanelor responsabile, nici din partea oamenilor de rand...... Si sper ca vedeti paralelele cu evolutia diabetului in Romania, in special dupa 1989!!

Cresterea actuala a pietei  diabetului este fulminanta 
de dr. Johann Georg Schnitzer

Joi, 14.11.2012 a fost din nou la Natiunile Unite "Ziua Mondiala a diabetului zaharat". Aceasta zi mondiala exista deja  din 2007. Boala evolueaza fantastic.

Prin urmare, exista de aceea din 2007, un portal special pentru "actiunile diabetului". Deoarece cu boala aceasta se pot face foarte multi bani - cu rate de creştere pentru investitori, la care altii pot doar să viseze:  a fost atinsa in ultimii 10 ani o rata de crestere de 400% . Nici urma de criza.

Diabetul era în Germania până în 1950 practic inexistent. Cu reforma monetara din 1948 si redresarea economica,  a venit si “valul halitului”.  La inceput, nu s-a intamplat nimic, doar  cariile dentare - un simptom precoce de avertizare pentru bolile civilizatiei – s-au inmultit foarte rapid. Dar apoi, 20 de ani mai târziu, s-a intamplat ceva. Intre 1969 si 1971 numarul diabeticilor din Germania a crescut in mod exploziv: de la 300.000 a ajuns la 3.000.000 diabetici. Aceasta este o confirmare a teoriei  cercetatorilor T. L. Cleave si  G. D. Campbell, referitoare la  perioada de incubatie de 20 de ani pentru aparitia celor mai comune boli ale civilizatiei
, dupa schimbarea  regimului alimentar *.

La nivel mondial, numarul persoanelor afectate de diabet zaharat  a continuat  sa creasca  dupa cum urmeaza:

1985 a ajuns la 30 de milioane de diabetici,

1995 la 140 de milioane de diabetici,

2006 la 240 milioane de diabetici

si prognoza  pentru 2025 este de 380 de milioane de diabetici.

Diabetul a devenit una dintre principalele surse de venit pentru acele sectoare ale economiei ale caror baza de existenta sunt tocmai crearea si tratarea bolilor populatiei. Veniturile şi profiturile acestor ramuri corupte sunt mai mult de 6 ori mai mari decat veniturile globale ale industriei  automobilelor si ale industriei de aparare! Mai multe informatii aici:
"Suntem obiectivele unei exploatari gigantice!"
http://www.Dr-Schnitzer.de/emailnachrichten.html#11.%20Juli%202012
 
Cea  mai mare operatie secreta globala  din prezent are loc in corpul dumneavoastra, cu exceptia cazului in care va protejati singur - si unul dintre campurile de bataie se numeste diabetul zaharat.

Mai multe despre aceste operatiuni în mesajul complet:
http://www.dr-schnitzer.de/emailnachrichten.html#17._November_2012

Diabetul zaharat de tip II reprezinta in prezent aproximativ 90% din cazuri. Cauzele sale constau in primul rand in  nutritia neconforma speciei umane practicata astazi (alimentatia civilizata). Diabetul zaharat de tip I, este cauzat in principal de tratamentele nebiologice, care pot afecta sistemul imunitar si pot declansa astfel aceasta boala autoimuna.

Cel  care se freacă la ochi citind aceste lucruri, se trezeste poate din visele sugerate de medicina alopata, iar cine  vrea sa stie mai multe despre diabet, pentru a se proteja pe sine insusi sau pe cei dragi lui, sau cine vrea sa vindece boala sau cel puţin sa previna aparitia  diabetului zaharat de tip II si de tip I, trebuie sa citeasca cartea:  "Tratamentul biologic al diabetului  zaharat" de dr. Johann Georg Schnitzer
http://www.Dr-Schnitzer-buecher-Neu.de/diabetes-heilen 
* TL Cleave, G, D. Campbell "Diabetes, Coronary Thrombosis, and The Saccharine Disease", John Wright & Sons Ltd., Bristol, în 1966

Recomand cu mare caldura filmul "Vindecarea diabetului in 30 de zile", despre metoda dr. Gabriel Cousens (SUA), si va confirm la randul meu ca titlul nu este o exagerare - cu adevarata diabetul poate deveni controlabil in  numai patru saptamani:
 

2 comentarii:

  1. Interesant articol, draga Mihaela.
    Eu nu sufar de DZ si nici vreun membru al familiei mele, multumesc lui Dumnezeu, dar nu stiu de ce , mereu mi-a fost teama de boala asta.
    Suntem cu totii constienti ca ce introducem noi in organism astazi, se va reflecta in starea de sanatate de peste ani, si totusi putini sunt aceia care se pot infrana de la tipul de alimentatie al civilizatiei actuale.
    Poate ca romanul are o scuza, dupa decenii de restrictii alimentare (inainte de `89) a scapat din lanturi si s-a pus pe indopat (recuperat). Mi-a placut si expresia 'die Fresswelle' sau 'valul halitului', imi aminteste de 'marea crapelnita', care m-a amuzat cu ani in urma (era caracterizarea revelionului).
    Ma sperie ce vad in cosurile cumparatorilor din supermarketuri, si in special in cazul familiilor cu copii. Ce se va alege din generatiile viitoare?
    Se pare ca manipularea maselor este floare la ureche pentru cei care conduc lumea, numarul celor din rezistenta, ca sa zic asa, este prea mic ca sa faca vreo diferenta. Si uite asa, usor, usor, mai-marii isi vor atinge scopul si vor ramane in viata numai cei 'alesi', si aici nu ma refer la conotatia biblica.
    Trist...

    Toate cele bune,
    Diana

    RăspundețiȘtergere
  2. pacat ca nu stiu germana, dar articole despre diabet, metode de prevenire, combatare pe cale naturala sunt si-n alte limbi.
    ce ma face sa raman de-a dreptul nauca e "Diabetul a devenit una dintre principalele surse de venit pentru acele sectoare ale economiei ale caror baza de existenta sunt tocmai crearea si tratarea bolilor populatiei". banuiesc ca-s mai multe boli in joc.cum poa sa existe asa ceva?
    desigur ca problema ma depaseste sau asa cred.

    cu privire la alimentatie, e drept ca putini sunt cei ce-si pun oprelisti.macar de-am respecta posturile, ar fi un mic pas inainte.dar cred c-ar trebui sa fi fost invatati, sa fi fost obisnuiti cu asta din familie, si la randul nostru sa practicam in continuare.

    degeaba isi bat gura persoanele bine intentionate,ca-s oameni simpli sau savanti, putini asculta, putini isi pun intrebari, etc. sau or fi ei destui dar inca putini.

    eu multumesc lui Dzeu ca nu m-am nascut in zilele astea: cand vad ca de mici copiii-s indopati cu dulciuri, sucuri, carne peste carne, si-apoi tot parintii reproseaza copiiilor ca-s obezi!asta de n-or fi si ei!groaznic!

    am/am avut exemple printre cunostinte, familie!

    mi-e mila de bietii copii!

    si nu zic ce lupte, cu privire la alegerile mele alimentare (mai fac si eu derapaje)si ale copilului!toti is destepti foc, si-mi fac observatii "pertinente" cu privire la importanta carnii, sau "lasa ma copilul sa bea un suc" sau "ea nu mananca de-asta ca nu-i bio, natural, etc" si tot asa!

    ei, da totusi cu blogurile tinute de persoane ca tine, ne desteptam putin cate putin.
    cred ca lumea se misca:).
    in fine, sper!

    cu bine
    daniela

    RăspundețiȘtergere