vineri, 25 noiembrie 2011

Ce s-a mai intamplat pe aici

Va rog tare mult, sa ma iertati ca am devenit atat de "delasatoare" in ultimul timp, din pacate, mutatul in Belgia imi acapareaza toata forta fizica si morala, precum si putinul timp, pe care oricum il aveam numai la dispozitie. Nu am apucat din pacate sa trimit nicio samanta, voi fi nevoita sa aman toata actiunea pe anul viitor, cand voi fi reusit in cele din urma sa ma mut, am sa mai revin cu un anunt, pentru ca mi-e teama ca am zapacit in valtoarea ultimelor saptamani si ceva adrese! 
Aici ne bucuram inca de ultimele zile de toamna, magia diminetii din fata usii ma fascineaza mai departe zi de zi, exact la fel de tare ca in urma cu 7 ani cand ne-am mutat aici...
Mi-e tare greu sa-mi gasesc cuvintele in fata frumusetii si maretiei acestei lumi, daruite noua cu atata bunatate de Dumnezeu, las mai bine fotografiile mele sa vorbeasca pentru mine. Va doresc si voua, zile frumoase si binecuvantate!
Un cer desprins parca din picturile parintelui Arsenie Boca

Si cateva imagini  din Romania noastra, care mie imi taie pur si simplu rasuflarea, la fel ca si muzica minunata a Tatianei Stepa, Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

6 comentarii:

  1. Te imbratisez, draga Mimi.
    Treceam adesea sa vad daca ti-ai gasit timp sa mai impartasesti ceva cu noi, si acum...ce surpriza!
    Pozele sunt superbe! Si eu obisnuiesc sa admir cerul si de fiecare data ii chem si pe copii.Nu am vazut ceva mai minunat in natura.
    Iar Romania, chiar este frumoasa(nu ca-i tara mea) mai ales la munte. Eu o ador, dar ce ne facem cu distrugerea asta ce o aplicam noi oamenii de atat timp. Cand ne facem curaj sa "ne trezim"?! Orice vis,dorinta sau pofta omeneasca ar trebui sa se dizolve in fata unor asemenea frumuseti. Cand oare ne-am transformat din oameni facuti "dupa chipul si asemanarea lui Dumnezeu" in stane de piatra?
    Te iubesc!

    RăspundețiȘtergere
  2. Draga Angy,
    Si mie mi se strange inima de multe ori vazand ce se intampla in Romania...
    Te imbratisez cu drag si visez la ziua cand voi sta alaturi de tine, Mia, Luciana si Irena, intr-o gradina frumoasa, asa cum numai gradinile din Romania pot fi, la un pahar de vorba fata-n fata!
    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  3. Imaginile sunt mirifice, si bine ai spus ca Dumnezeu ne da atat de mult, iar noi ar trebui sa primim si sa ne bucuram cu toata fiinta de toate aceste minunatii.
    Te invit pe un site sa vezi si sa descarci niste fotografii ale Romaniei rurale interbelice. Fotografiile sunt culese din cartea "Romania: natura, cladiri, viata populara" de Kurt Hielscher, Leipzig 1933, avand o prefata semnata Octavian Goga.
    http://arhyp.blogspot.com/2011/10/amintiri-din-multe-copilarii.html

    Sper sa-ti placa.
    Cu drag,

    RăspundețiȘtergere
  4. Draga Coco,

    Mulumesc, uita-te neaparat la Gratiela, tocmai m-am intors de pe blogul ei si din lumea minunata pe care a creat-o ea acolo.....
    Draga Gratiela,
    Cum as putea eu sa-ti multumesc indeajuns???? Mi-ai daruit o dimineata de duminica de vis! Si ma bucur atat de mult, sa constat din nou, cat de multe avem noi doua in comun!
    Cu mult drag,
    Mimi

    RăspundețiȘtergere
  5. Draga Mimi,
    Gand la gand cu bucurie, cum se spune. Chiar in dimineata asta vroiam sa-ti trimit un email sa incerc sa mai aflu vesti, cand colo, postare noua. Despre imagini, asa cum fiecare dintre noi a spus, sunt extraordinar de frumoase. Dar sa nu uitam ca nu sunt unicele. Sunt sigura ca in putin timp vei descoperii curcubee si pe cerul Belgiei.
    Sunt alaturi de tine cu gand bun de sustinere si astept in continuare vesti.
    Cu drag,
    Irena

    RăspundețiȘtergere