Comenzi carti

Cartea "Din comorile doamnei Elena Niţă Ibrian - O  colecţie de reţete din bucătăria creativă,  reţete de hrană vie din bucătăria fără foc şi amintiri de suflet adunate şi prelucrate de Luana Walter" are 134 pagini şi conţine nu numai poveşti de suflet, cu şi despre inegalabila doamnǎ a ⸲⸲bucǎtǎriei fǎrǎ foc”, ci atât reţete din bucătăria creativă, cât şi reţete de hrană vie. Toate reţetele şi poveştile din carte sunt ilustrate cu multe  fotografii.

 


Cartea, disponibilă deocamdată doar în format electronic, poate fi primită pentru o donație de 60 ron sau 15€, şi poate fi comandată astfel: 

- pentru donație în lei, comanda se face pe email: rodica.hioara@gmail.com

- pentru donație în €, comanda pe email: heilberatung@gmail.com 

Iar dacă v-au fost vreodată de ajutor informațiile de pe acest blog sau doriți în general să mă sprijiniți pentru a putea continua munca începută cu 11 ani în urmă cu aceste bloguri, vă sunt recunoscătoare pentru orice donație pe PayPal heilberatung@gmail.com.

Va multumesc din toata inima,

Luana (Mimi) Walter

 


 


 

 

 

2 comentarii:

 1. Mimi, cartea va fi disponibila candva si in format tiparit? Fiindca eu iubesc cartile tiparite si as astepta acel moment. Te imbratisez si te felicit din inima!

  RăspundețiȘtergere
 2. Draga Monica,

  Da, aceasta carte va fi tiparita neaparat candva. Eu strang bani pentru a publica atat aceasta carte cat si una dintre cartile doamnei Ibrian. Si in curand voi tipari si o alta cartea de a mea.
  Din pacate, este totul deschis, nu pot face nicio apreciere cand aceste carti vor putea vedea lumina tiparului....
  Iti doresc toate cele bune si frumoase,
  Luana Mimi

  RăspundețiȘtergere