Fermentarea spontana este un procedeu natural stravechi de conservare si transformare a alimentelor, care se regaseste practic in toate bucatariile traditionale ale popoarelor de jur imprejurul globului.
Dupa terminarea atelierului, veti sti cum se pregatesc un bors fara gluten, diferite "branzeturi" raw vegan (branza crema si smantana, diferite tipuri de branzeturi, de exemplu tip Mozzarella, tip Feta, tip Parmezan, tip Camembert) si celebra varza murata coreeana Kimchi (in varianta integrala si vegana, fara zahar!).
Eu am lucrat dintotdeauna in sistem 1:1 cu mult mai mult drag decat cu grupe de oameni. Grupele mari nu intra pentru mine oricum sub nicio forma in discutie, caci sunt pentru mine ateliere de tip banda rulanta si nu au reprezentat niciodata, nici punctul meu forte, si nici ceva la care am visat vreodata sa ajung. Nici conferintele cu sute de persoane nu sunt dupa parerea mea ceea doresc ele sa para si asa cum probabil stiti din propria experinta nu au in niciun caz efectul benefic promis, ele sunt pentru mine mai mult evenimente de tip balon de sapun: ceva foarte frumos, care iti ia initial ochii, dar la sfarsit ramai tot cu ochii in soare si doar o picatura de apa in mana....
Pentru mine, lucrul cu o singura persoana are o valoare speciala, caci doar asa imi pot concentra toata energia si toata atentia exclusiv pe problemele persoanei respective. Doar in cadrul unei sesiuni individuale se pot pune pe masa toate semnele de intrebare si doar intr-un cadru intim si personal se poate raspunde cu adevarat sincer, deschis si autentic.
In ianuarie voi organiza o noua serie (desigur intr-o grupa mica) a atelierului de fermentare, dar daca nu mai ai rabdare sa astepti si daca iti doresti o consultanta mai intensa si de cea mai buna calitate, m-am hotarat sa ofer aceste ateliere individuale.
Cum se desfasoara un astfel de atelier? Ce primesti, ce ti se ofera si cu ce ramai? Este totul foarte simplu: Fiecare participant primeste dupa inscriere un material teoretic in care sunt explicate pe larg si ilustrate cu fotografii explicative diferitele tipuri de fermentare naturala (un document pdf care contine generalitati despre fermentare, lista de cumparaturi, retetele si modurile de preparare, cu multe fotografii explicative, secrete si insider infos ;) samd.). Pe langa materialul teoretic, participantii primesc si accesul la grupa FB creata special pentru aceast atelier, unde sunt postate videorurile retetelor, intrebari/raspunsuri, explicatii suplimentare, fotografii si feedback de la participantii la atelierele anterioare samd. (participantii vor avea acces la acest grup si dupa terminarea cursului, eu raspund desigur in continuare si la intrebarile participantilor din seriile anterioare, si nu in ultimul rand este un mare avantaj faptul, ca s-a creat acolo o comunitate foarte faina si folositoare pentru toata lumea!).
Fiecare participant are deci suficient timp pentru a parcurge retetele si a procura ingredientele si pentru a face poate chiar primele incercari. Orice intrebare aveti dupa parcurgerea textelor si a videourilor o puneti pune pe WA, mail sau grupa FB, iar eu voi raspunde la toate intrebarile in timp util.
In functie de necesitatile tale, stabilim apoi de comn acord o data pentru un apel video (WA sau Zoom) de 45 de minute in care putem clarifica toate nelamuririle, pot raspunde la intrebarile care aparute pe parcurs sau putem face impreuna o anumita reteta la care poate intampini greutati (participantul hotaraste cum se va desfasura sedinta video).
Cursul include: materialul de curs (toate retetele, lista de cumparaturi si descrierea exacta a modului de preparare), accesul la grupul FB (unde sunt videourile retetelor si multe alte informatii foarte folositoare) si sedinta video de 45 minute cu Mimi.
Data de desfasurare: stabilim data de comun acord.
Echilibrarea energetica: 90€ sau 450 ron.
Pentru mai multe informatii si inscrieri, scrieti un mail la hranavie@gmx.de.