vineri, 30 septembrie 2022

Ateliere de pregatire a hranei naturale, Poiana Florilor, octombrie 2022

Momentan, viata mea se reconstruieste, cum ar veni "singura", din temelii. Caci se schimba cumva practic totul: copiii-adulti isi iau zborul in cele patru colturi ale lumii, unde-si construiesc propriile cuiburi, ma voi muta in alt loc, in care voi avea in cele din urma propria gradina, iar eu ma simt in cele din urma pregatita sa fac schimbarile absolut indispensabile in planul profesional si sa trec de la voluntariatul extraordinar, in care s-a desfasurat munca mea timp de peste 12 ani, la o activitate profesionista, sustinuta si concentrata pe MENIREA mea, de "impartasitor" si multiplicator al unui mod de viata sanatos, cu o hrana naturala, bazata exclusiv pe darurile Mamei Pamant si ale Tatalui Ceresc. 

Saptamana viitoare pornesc spre Romania, intr-o calatorie (pentru mine foarte) aventuroasa, asa cum nu am avut curajul pana acum sa o fac. Am planuri mari, vreau sa rezolv neaparat toate problemele familiale din Romania (ma bucur daca imi puteti tine pumnii, asa cum  stiu eu ca merg lucrurile cu autoritatile, voi avea probabil nevoie!), vreau sa ajung la Piatra-Neamt la doamna Ibrian (nu am mai fost de 45 de ani in zona...) si la Viscri (ultima data, am fost in 2016, inainte de inceperea marii furtuni din viata mea). 

Dar anuntul cel mai important astazi este urmatorul: din octombrie, voi reincepe organizarea cursurilor si atelierelor de hrana vie, atat de dragi sufletului meu. Ca de obicei, atelierele vor avea loc intr-un loc cu o energie speciala, de data aceasta in universul paralel din Poiana Florilor.

 

In vara anului trecut, mi s-a indeplinit o dorinta arzatoare veche, caci am gasit in cele din urma un om doritor sa colaboreze cu mine (eu nu am lucrat pana acum cu nimeni din domeniul acesta, nu pentru ca as fi eu vreun lup singuratic si nu as fi dorit, ci pentru ca niciunul dintre oamenii din Romania care lucreaza in acest domeniu nu a fost interesat sa colaboreze cu adevarat cu mine...). Asa ca urmatoarele ateliere, despre o alimentatie naturala,  cu accentul pus pe hrana vie, plantele din flora spontana, viata ecologica in armonie cu natura, regasirea  echilibrului trup-minte-suflet s.a.m.d., vor fi o colaborare cu Elena Malureanu, care ne va deschide larg portile lumii ei minunate.

Pentru ca este totul foarte din scurt (viata mi-a dat de atatea ori planurile peste cap in aceasta vara, incat nu am reusit sa planific nimic mai din timp), ne-am hotarat sa facem ateliere scurte, de 3-4 ore, si pentru ca vremea vorbelor mari a trecut si a venit vrmea faptelor, vom oferi exclusiv ateliere practice, bazate pe invatatura doamnei Elena Nita Ibrian si pe principiile de baza ale unei alimentatii naturale, recomandata la orice varsta si in orice situatie. Vom lucra  atat cu retetele de hrana vie, cat si cu cele din bucataria creativa, in special cu retetele continute in cartea "Din comorile doamnei Elena Nita Ibrian". Daca doresti sa afli mai multe despre baza teoretica a atelierelor, cartea poate fi cumparata daca faci un click AICI.


Voi reveni in curand cu datele exacte, vom oferi oricum mai multe ateliere, in mai multe zile, astfel incat sa ne putem organiza cu totii cat mai usor si mai convenabil. 

Va doresc toate cele bune si frumoase si ma bucur mult ca putem sa ne reintalnim in viata reala, sa ne stam fata-n fata si sa facem impreuna vraji in gradina si-n bucataria Elenei Malureanu!


Un comentariu: