joi, 17 februarie 2022

Atelier de fermentare naturala, o noua serie 22.03-24.03.2022


Ce anume face un curs sa fie un curs de succes? Dupa parerea mea, succesul unui curs este definit de gradul in care participantii au dorinta de a incerca si reusesc sa puna in practica, cat mai multe dintre lucrurile invatate teoretic in curs. Caci nici cele mai bune informatii teoretice din lume nu valoreaza nici cat o nuca degerata, daca nu pot fi si trabspuse in practica viwtii de zi cu zi.

De aceea, le sunt foarte reunoscatoare tuturor participantilor la atelierele mele de fermentare, caci intre timp, s-au postat in grupul de Facebook al atelierului (la care au acces doar participantii la aceste ateliere) atat de multe fotografii faine si de intrebari si idei bune, incat imi creste pur si simplu inima de bucurie de cate ori intru pe grup. Simt ca misiunea a fost implinita.....

Fermentarea spontana este un procedeu natural stravechi de conservare a alimentelor, care se regaseste practic in toate bucatariile traditionale de jur imprejurul globului.

Dupa terminarea cursului, veti sti cum se pregatesc un bors fara gluten, diferite "branzeturi" raw vegan (branza crema si smantana, diferite tipuri de branzeturi, de exemplu tip Mozzarella, tip Feta, tip Parmezan, tip Camembert) si celebra varza murata coreeana Kimchi (in varianta integrala si vegana, fara zahar!).

Cum se desfasoara atelierul privat: cursantii primesc atat un document pdf (care contine generalitati despre fermentare, lista de cumparaturi, retetele si modurile de preparare, cu multe fotografii explicative, secrete si insider infos ;) samd.), cat si accesul la grupa FB creata special pentru aceast atelier, unde sunt postate videorurile retetelor, intrebari/raspunsuri, explicatii suplimentare, fotografii si feedback de la participantii la atelierele anterioare samd. (participantii vor avea acces la acest grup si dupa terminarea cursului, eu raspund desigur in continuare si la intrebarile participantilor din seriile anterioare, si nu in ultimul rand este un mare avantaj faptul, ca s-a creat acolo o comunitate foarte faina si folositoare pentru toata lumea!). Asa aveti suficient timp pentru a parcurge retetele si a procura ingredientele si pentru a face poate chiar primele incercari. Orice intrebare aveti, postati pe grupul FB si eu voi raspunde cat de rapid posibil. Iar apoi stabilim o data, cand va avea loc un live cu Q&A, astfel incat sa fie clarificate absolut toate nelamuririle si toate intrebarile vor primi un raspuns. 

Cursul include: materialul de curs (toate retetele, lista de cumparaturi si descrierea exacta a modului de preparare), accesul la grupul FB (unde sunt videourile retetelor si multe alte informatii foarte folositoare) si sedinta video de grup de 60 minute cu Mimi.

Data de desfasurare: stabilim data de comun acord.

Echilibrarea energetica: 100€ sau 500 ron.

Pentru mai multe informatii si inscrieri, scrieti un mail la hranavie@gmx.de.



 







 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu