luni, 29 noiembrie 2021

Fermentarea naturala, 15-16.12.2021

O noua serie a atelierului de fermentare naturala, 15-16 decembrie 2021. 

Fermentarea spontana este un procedeu natural stravechi de conservare a alimentelor, care se regaseste practic in toate bucatariile traditionale.

Dupa terminarea cursului, vei sti cum se pregatesti un bors fara gluten, diferite branzeturi raw vegan (branza crema si smantana, branza tip Mozzarella, Feta si tip Parmezan) si celebra varza murata coreeana Kimchi (in varianta integrala si vegana, fara zahar!).

Cum se desfasoara atelierul: cursantii primesc pe 15.12. atat un document pdf (care contine generalitati despre fermentare, lista de cumparaturi, retetele si modurile de preparare, cu multe fotografii explicative, secrete si insider infos ;) samd.), cat si accesul la o grupa FB creata special pentru aceasta tema )unde sunt postate videorurile retetelor, intrebari/raspunsuri, explicatii suolimentare, fotografii si feedback de la participanti samd.). Iar pe 16.12. (seara) va avea loc un live de ca.30 minute cu Q&A, astfel incat sa fie clarificate absolut toate nelamuririle si sa se poata raspunde la toate intrebarile. 

Cursul include: materialul de curs (toate retetele, lista de cumparaturi si descrierea exacta a modului de preparare), accesul la grupul FB si sedinta video de grup de 30 minute cu Mimi.

Data de desfasurare: 15.12.2021 si  16.12.2021.

Echilibrarea energetica: 50€ sau 250 ron.

Linkul de inscriere: click AICI.

 


 

 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu