tag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post4720180076496728209..comments2024-03-26T15:25:47.694+01:00Comments on HRANA VIE: Lucrurile de care NU avem nevoie pentru a mânca sănătos - Partea practică: oțet de mere Mimi Walterhttp://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comBlogger12125tag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-1257000619937249902015-06-04T06:02:17.443+02:002015-06-04T06:02:17.443+02:00Exact aici e punctul: daca vrem, se poate orice! M...Exact aici e punctul: daca vrem, se poate orice! Mult spor in toate!Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-92011045048329572682015-06-04T05:58:26.576+02:002015-06-04T05:58:26.576+02:00Cu mare drag!Cu mare drag!Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-75671844707203942372015-06-04T05:58:04.519+02:002015-06-04T05:58:04.519+02:00Multumesc mult!
Multumesc mult!<br />Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-1778216757889987562015-06-03T14:47:12.314+02:002015-06-03T14:47:12.314+02:00Eu am luat o retea de otet mai elaborata putin , d...Eu am luat o retea de otet mai elaborata putin , dar cred ca merita facuta . Zdrobesc merele si le pun intr-un vas cu apa calda. Cate kg de mere , tot atatia litri de apa , plus o boaba de drojdie . Se amesteca bine si se lasa , acoperit cu tifon , o saptamana . Dupa o saptamana se strecoara continutul si se adauga miere . Eu pun intre 500 gr. si un kg , la 20 litri , in functie de cat fur de la albine :) . Se pune intr-un loc ferit si se lasa doua luni . Stiu ca pare mult , dar timpul trece , iar rezultatul este un excelent otet , cu importante valente terapeutice .Deasupra se face o ciuperca de otet de trei degete .Danhttps://www.blogger.com/profile/09844274448736581472noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-40254844716734488212015-03-29T18:41:05.806+02:002015-03-29T18:41:05.806+02:00superb articolul. Este fix ce aveam nevoie: intoar...superb articolul. Este fix ce aveam nevoie: intoarcerea la simplitate si echilibru. Alimentatia traditionala are un bagaj enorm, cu putina bunavointa si entuziasm gasim solutii.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-61369703413132282712014-12-13T08:40:59.929+01:002014-12-13T08:40:59.929+01:00M-ati ajutat enorm!Va multumesc din tot sufletul!M-ati ajutat enorm!Va multumesc din tot sufletul!Alionanoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-74127162922880844682014-10-06T10:11:42.560+02:002014-10-06T10:11:42.560+02:00Eu dau intai prin masina si apoi pun la inmuiat, n...Eu dau intai prin masina si apoi pun la inmuiat, nu am incercat sa fac invers, ca m-am gandit ca se macina mai greu.Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-50168133375884758312014-10-06T10:09:39.004+02:002014-10-06T10:09:39.004+02:00Eu am lasat pana mi-a plcut gustul si mirosul otet...Eu am lasat pana mi-a plcut gustul si mirosul otetului, depinde mult de temperatura si de celelalte conditii. Nu-l tin la frigider, ci in camara. Se face si masa aceea vascoasa, care nu reprezinta insa niciun pericol, e comestibila si din ea se poate face mai departe otet (se grabeste procesul): http://en.wikipedia.org/wiki/Mother_of_vinegar.<br />Mimi Walterhttps://www.blogger.com/profile/14109584692133927145noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-82238318801507686112014-10-03T23:48:46.055+02:002014-10-03T23:48:46.055+02:00Cât timp lăsăm la fermentat? După strecurare punem...Cât timp lăsăm la fermentat? După strecurare punem la frigider? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/17734859431847318661noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-8887999208898781572014-10-03T15:05:52.935+02:002014-10-03T15:05:52.935+02:00Ca sa fac fulgi, cerealele trebuie hidratate înain...Ca sa fac fulgi, cerealele trebuie hidratate înainte de a le da prin mașina de tocat? Umede se dau?<br />Mulțumesc!Ecaterinahttps://www.blogger.com/profile/10710519652731722715noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-30455025234587741632014-09-30T08:45:24.872+02:002014-09-30T08:45:24.872+02:00imi place articolul foarte mult. asa este, sa trai...imi place articolul foarte mult. asa este, sa traiesti sanatos nu tine de cata aparatura si cate carti ai ci pur si simplu sa ne uitam prin ograda bunicilor, la obiceiurile lor alimentare (cele de acum ceva zeci de ani, nu din ziua de azi ) si atunci realizam cat de usor este. <br />am si eu rasnita din aceea la parintii mei si inca isi face treaba. Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-2558158887625942179.post-76215246448762808942014-09-29T14:18:16.722+02:002014-09-29T14:18:16.722+02:00o sa incerc si eu otetul de mere - multumim mult p...o sa incerc si eu otetul de mere - multumim mult pentru tot ceea ce faci pt noi. PupiciLeohttps://www.blogger.com/profile/04159694283090177884noreply@blogger.com