duminică, 14 aprilie 2019

De Florii, in vizita la Mama Natura - workshop in Bucuresti

In acest an, sunt in Bucuresti in Duminica Floriilor si mi se implineste un vis vechi:  un workshop despre plante salbatice, sanatatea naturala, vindecarea holistica, energia universala samd. Ne intalnim si stam de vorba, ne umplem bateriile sufletesti, exersam cum ne putem sustinem cel mai bine unii pe altii, in timp ce  ne plimbam prin locul meu preferat din Bucuresti: Muzeul Satului Dimitrie Gusti. 

În goana sa nebună si orbească după bani, omul uită tot mai mult, că nu este stăpânul naturii, ci numai o parte a ei, ignorând cu încăpățânare faptul, că toate intervențiile sale masive asupra mediului, se vor reflecta într-o zi, într-un fel sau altul, ȘI în propria sa viață.

Natura ne este mamă, casă, masă, cămară, școală, farmacie, spital samd. Și la sfârșit, tot ea ne este si loc de veci. Iar într-o bună zi, vom trăi cu toții mai departe într-un fir de iarbă, o floare sau un copac….. Noi, oamenii, suntem frați buni cu toate animalele, toate plantele, toți munții și toate apele, cu absolut TOT. Și noi alegem dac
ă trăim cu toții laolaltă în pace și armonie sau ducem un razboi sângeros unii împotriva altora.

De la plantele din flora spontană am putea învața enorm. Pentru aceasta este însă nevoie să încercăm să le înțelegem, să le iubim și mai ales să le recunoaștem inteligența ieșită din comun și energia vitală de neegalat. Dacă doriți să vă apropiați de câteva dintre aceste ființe minunate, vă aștept cu drag la workshop-ul din București.

Mai multe informatii si inscrieri AICI.

 

Foarte pe scurt, cateva cuvinte despre mine:  sunt Consultant Holistic de Vindecare (curs Germania) si Practician in domeniul plantelor din flora spontana (cursul de calificare se termina in noiembrie 2019).
Am urmat cursul practic de alimentatie integrala dupa Dr.Max Bruker (Germania).
Sunt autoarea cartii “Plantele comestibile din flora spontana“, Editura Cesan Christalin 2013 si a mai multor articole aparute in revistele Formula AS, Tratamente naturiste (RO) si “Natürlich leben“ (Germania).
Sunt initiatoare si proprietara blogurilor “Hrana vie“ si “In memoriam Elena Nita Ibrian“.
Am condus mai multe workshop-uri despre plantele comestibile din flora spontana in Hunsrück (Germania), in Tervuren (Belgia) si la Viscri (Romania). 

Am facut atatea workshopuri si cursuri, incat uneori le si uit, cum ar fi: trauma pre- si perinatala, indreptarea spirituala si regenerarea totala a coloanei vertebrale, autovindecarea, comunitatea dupa Scott Peck, permacultura samd.
In prezent invat si lucrez la Gradina de Plante Medicinale Riegenhof din Mainhardt (Germania), gradina care practica agricultura biodinamică certificată Demeter.





 

3 comentarii:

  1. Buna ziua! foarte frumoasa initiativa cu workshopul, tare as fi vrut si eu sa particip, dar este destul de departe de mine. Unde pot gasi de cumparat cartea mentionata? cea cu plantele comestibile? Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  2. Scrie-mi te rog un mail pe: heilberatung@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce mare bucurie îmi faci! De multă vreme îmi doresc să te întâlnesc. Îți mulțumesc pentru bunătatea de a împărtăși cu noi atâtea informații de trebuință. Ne vedem de Florii; Doamne ajută!

    RăspundețiȘtergere